Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

RTL Gooit The Voice Stoelen bij grofvuil: Heeft Ali B Schandaal Hiermee te Maken?


Voice

Tina Nijkamp die alles weet van kijkcijfers en haar mening vaak laat horen over alles wat erop de tv gebeurd zorgde afgelopen week voor opschudding. Ze deelde een Instagram-story van Bas Menting, waarin hij tijdens een wandeling over het Mediapark ineens de iconische draaibare stoelen van The Voice of Holland bij het grofvuil ziet staan. De kleur, de vorm, de grootte: alles wijst erop dat het de stoelen uit de beroemde talentenjacht zijn. Maar is dat echt zo?

Bas, zichtbaar verbaasd deelt zijn bijzondere vondst met zijn volgers. Hij plaatst een filmpje van het tv-puin en zegt: “Ja hoor, gewoon bij het grofvuil de stoelen.” Tina reageert veelzeggend: “End of an era. Niet alleen de show is al tweeënhalf jaar van tv, ook de The Voice-stoelen staan nu bij het grofvuil op het Media Park.”

De timing van deze ontdekking is op z’n minst opvallend te noemen. Net nu de zittingsdagen van het grote Ali B-proces achter de rug zijn, rijst de vraag of RTL 4 nog wel vertrouwen heeft in een goede afloop. Een veroordeling van de rapper zou de kans verkleinen dat het besmette The Voice ooit nog terugkeert op televisie.

Maar is er misschien iets anders aan de hand? Een insider meldde aan Tina dat het wellicht om de TV Kantine-variant van de The Voice-stoelen gaat.

Wat betekent dit allemaal voor de toekomst van The Voice of Holland? Zal het ooit nog terugkeren op de Nederlandse televisie of blijft het verleden enkel achter als een herinnering aan betere tijden?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zat vol vlekken van hem .