Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol is echt knettergek geworden


Linda-de-Mol

De spanningen liepen hoog op tijdens de persdag van Gooische Vrouwen, waar iedereen op hete kolen zat. Onze Linda de Mol heeft duidelijk gemaakt dat ze geen woord loslaat over haar relatie met Jeroen. “Knettergek”, zoals Jan Dijkgraaf treffend opmerkte.

Na het explosieve schandaal rond The Voice, waar Jeroen niet bepaald vlekkeloos uitkwam, leek het sprookje over en uit. Maar schijn bedriegt, dames en heren. De liefdesvogels zijn onlangs meermaals samen gezien, fluisteren ingewijden, en versierden zelfs de voorpagina van de Story. Zijn de vlinders terug?

Op de bewuste persdag was de sfeer geladen. Journalisten moesten hun vragen vooraf indienen, goedgekeurd door Linda’s strikte management. Rob Goossens onthulde in de BLVD Podcast dat men zelfs een journalist had ingehuurd om de goedgekeurde vragen voor te lezen. “Daarvan hebben wij als RTL Boulevard wel gezegd: daar doen we niet aan mee”, aldus Rob. Bridget Maasland reageerde verbaasd: “Dat is zelfs bij het koninklijk huis niet zo, toch?”

Jan Dijkgraaf de scherpe pen achter de Meilandjes, kon zijn oren niet geloven. ,,Als je zulke voorwaarden stelt, ben je misschien íetsje teveel in jezelf gaan geloven”, kaatste hij terug. Hij voegde eraan toe: ,,We hebben het hier niet over het achtste wereldwonder dat geopenbaard werd, hè? Je bent gewoon Linda de Mol.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties