Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tim Hofman blijkt enorme pestkop te zijn


Tim-Hofman

De populaire presentator Tim Hofman staat momenteel in het middelpunt van de controverse. Zijn programma BOOS bekend om zijn sensationele confrontaties lijkt nu op de radar van kritische kijkers te staan. Wat begon als een YouTube-variant van Alberto Stegeman wordt nu gezien als een platform voor sensatiezucht waarbij niet altijd sprake is van duidelijke boosdoeners.

In de nieuwste aflevering van BOOS confronteert Tim een onhandige man die geld heeft opgehaald voor de productie van een bordspel. Het probleem? Het project vordert niet zoals gepland en de geldschieters zijn boos. De man in kwestie lijkt echter geen kwade intenties te hebben en biedt tijdens de confrontatie zelfs volledige transparantie door al zijn financiële informatie te delen.

Ondanks de openheid van de man, besluiten Tim en zijn collega hem publiekelijk uit te lachen en te kleineren. Ze maken hem belachelijk vanwege zijn bordspel, wat slecht valt bij de kijkers. Het aantal negatieve reacties op deze aflevering is ongekend.

De kijkers laten hun ongenoegen duidelijk blijken. Dragon, een van de commentatoren, zegt: “De comments geven een goed beeld van de nare sfeer van dit interview, maar wat me nog het meest stoort is hoe ontzettend hypocriet team BOOS hier is. De beste man lacht wat ongemakkelijk vanwege de spanning, wordt meteen afgestraft ‘vind je dit grappig?!’.”

Een andere kijker, Lars, vindt dat Tim zichzelf te buiten gaat: “Tim, waarom ben je zo ontzettend boos tegen iemand die je normaal te woord staat? Laatste afleveringen van je zijn al matig. Deze man laat alles aan je zien, je moet als BV VERPLICHT geld uitkeren, deze man heeft misschien niet het beste gehandeld als bedrijf, maar fouten bestaan, het geld is er nog.”

Herre sluit zich hierbij aan en zegt dat Tim zichzelf eens goed moet bekijken: “Deze aflevering laat zien dat de Messias Tim eens een keer heel kritisch in de spiegel mag kijken, ego zo schaamteloos groot.”

Erwin voegt toe: “Ik vind deze aflevering onaangenaam om te kijken. Ik vind dat deze man een ontzettend goed verhaal heeft. Hij is netjes op tijd bij de afspraak, hij is super transparant en in Nederland is een DGA-jaarsalaris van 48K verplicht. Ik vind echt dat Tim hier te kortzichtig is. Een excuses zou ik op z’n minst netjes vinden.”

De media hebben het schandaal niet gemist. Shownieuws kopte: ‘Tim Hofman zwaar onder vuur: ‘Pestkop’’. En het AD meldde: ‘Kritiek op ‘pestkop’ Tim Hofman: makers BOOS komen met reactie’.

Tim zelf heeft gereageerd op de ophef: “We hebben uiteraard jullie reacties op onze laatste uitzending gezien. Daar doen we onze ogen en oren niet voor dicht.”

Aanstaande donderdag zal Tim met een officiële reactie komen. De vraag blijft of hij de storm van kritiek kan doorstaan en zijn reputatie kan herstellen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bij de eerst regel schoot ik al in de lach:
“De populaire presentator Tim Hofman…..”
Bij wie is ie populair ? Het merendeel kotst deze narcist volledig uit.

Bij de lefties…

We kunnen vanalles van hem vinden. Maar Over Mijn Lijk doet ie echt goed, daar is ie ook een stuk sympathieker!

Net zo een sukkel als die twee broertjes van hem.

timmetje mag er niet op bij zijn vriendin , zij heeft daar zelfs een docu over gemaakt,
daarom is hij zo gefrustreerd en reageert hij dit af op anderen