Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftig: Leontine Borsato onthult dat ze kanker heeft


leontine

In haar eigen podcast ‘Lon & Leo’, heeft Leontine Borsato een heftige onthulling gedaan ze is namelijk getroffen door huidkanker. Met een opmerkelijke openheid deelde Leontine haar strijd tegen wat ze zelf omschrijft als een ‘zonneplekje’, oftewel een basaalcelcarcinoom. “Het is de meest voorkomende vorm van huidkanker, maar het is goed te behandelen. Ik moet chemocrème opsmeren, anders wordt het groter”, onthulde ze.

Dit type kanker bekend om zijn trage groei en minimale kans op uitzaaien heeft de diva echter niet uit het veld geslagen. Leontine behandelde haar fans ook op details over de moedervlekken op haar rug, die ze onlangs door een dermatoloog liet onderzoeken. “Maar die zegt dat het ouderdomsvlekken zijn. Die kon ik gelukkig weg laten laseren. Ze komen nu heel licht terug omdat het zomer wordt,” vertelde ze.

Naast haar recente zorgen om huidkanker blijft Leontine ook vasthouden aan haar schoonheidsrituelen. Al vijf jaar lang ondergaat ze koudlaserbehandelingen om huidveroudering te bestrijden. Hoewel ze zelf toegeeft niet precies te weten wat deze behandelingen hebben bijgedragen, blijft ze experimenteren met nieuwe methodes zoals de collageenbooster. “Ik vind het alleen lastig, want wat heeft het nou gedaan? Ik weet niet hoe ik eruit had gezien als ik het niet had gedaan. Maar er zijn ook mooie behandelingen, zoals de collageenbooster, waarbij je meteen ziet dat je huid ervan gaat stralen,” reflecteert ze.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

excuse me lot maar ik kan haar weinig serieus nemen dus ook de hysterische berichten HUIDKANKER!!! neem ik met een korreltje zout & vooral als het met een paar keer smeren van een creme weg is.
ook al is de officiele diagnose huidkanker het word in deze enorm overtrokken
dan de opsomming van haar ritueeltjes, echt vreselijk zulke leeghoofdige typetjes. pf laser toch op zeg.

Psies. Ik heb het regelmatig. Sta gewoon, net als velen onder ons, onder controle bij de dermatoloog.
Zalfje en 2 weken later is het weg.
Jezusmina, wat een dramaqueen.