Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Badr Hari laat Echtgenote in de steek en gaat ervandoor met Jongere oppas


Badr-Hari

Badr Hari heeft de gemoederen weer flink doen oplaaien. De kickbokser heft zijn echtgenote, Daphne Romani verlaten voor niemand minder dan de jongere Eefje, die voorheen als oppas voor de kinderen diende. Momenten van passie en intrige worden onthuld als Badr nu, in het pittoreske Italië van een liefdesvakantie geniet met zijn nieuwe vlam.

De geruchtenmolen begon te draaien toen bleek dat Badr al jarenlang een affaire zou hebben met Eefje. Hoewel er vanuit het kamp van Badr en Daphne nog geen officiële bevestiging van hun scheiding is gekomen, zegt Juicechannel dat hun liefdesverhaal nu definitief ten einde is.

“Daphne heeft Badr inmiddels ontvolgd op Instagram”, aldus het kanaal. “Hij volgt haar nog wel.” Ondertussen wordt het liefdesleven van Badr met Eefje voortgezet onder de Italiaanse zon. “De twee zijn op dit moment ook samen in Italië. Daar hebben we foto’s van ontvangen,” voegt Juicechannel eraan toe, terwijl ze een glimp opvangen van het paar, genietend van een maaltijd in een charmant Italiaans restaurant.

Een ooggetuigeverslag verdiept de speculaties: “Een volger kwam Badr samen met Eefje afgelopen dinsdag bij Villa Treville tegen.” Dit suggereert dat het duo niet alleen samen is, maar ook openlijk hun nieuwe verbintenis viert.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Badr Hazes Sr

😄 Hé Rasj, je bent me net even voor,
Ik dacht precies, maar dan ook precies hetzelfde

😂

Wat een lapzwans van een vent. Ontzettend dom ook van zo’n vrouw om alles x op x te pikken. En steeds weer opnieuw zwanger te raken.
Ga weg bij die loser, al zal dat niet lukken in Marokko waar ze wonen. Dan is ze haar kids kwijt. En heeft ze kans op eerwraak.
Wat een hel van een leven voor die vrouw.