Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Het weer wordt een stuk koeler met flinke buien dit weekend


weer-regen

De zomer lijkt even op pauze te drukken, want hoewel de thermometer vandaag minder hoge toppen scheert dan de afgelopen dagen, is het verre van een grijs decor dat ons te wachten staat. Het wordt 19 tot 23 graden en het is droog en overwegend zonnig. Een perfect scenario voor wie zich nog niet klaar voelt om de zomer los te laten.

Dit weekend blijven de weergoden ons goed gezind met veel droogte en zon, hoewel het zuidoosten wat minder geluk heeft met de grootste buienkans. Zaterdag stijgt de temperatuur naar een comfortabele 22 tot 26 graden, terwijl zondag de thermometer iets bescheidener zal zijn met 19 tot 22 graden.

De ochtend danst tussen zon en wolken door terwijl een fris briesje uit het zuidwesten tot westen ons verfrist. Er waait een matige wind uit het zuidwesten tot westen en eind van de ochtend is het 17 tot 21 graden. De middag blijft droog met zonnige intermezzo’s en hoewel de wind wat speelt aan zee, blijft het landinwaarts rustig.

Tot aan zonsondergang die zijn afscheidsceremonie houdt rond 22:00 uur trakteert de hemel ons op zonnige taferelen. Het is heerlijk weer voor een fietstocht of lange wandeling, perfect voor een avond onder de sterren. De temperatuur blijft aangenaam met 17 tot 20 graden en de wind neemt afscheid naarmate de avond vordert.

Zaterdag begint de dag met een sluier van wolken waar de zon speels doorheen prikt. Er zijn zonnige perioden en stijgt het kwik naar 23 tot 26 graden. Een ideale setting voor een dagje uit, maar houd een oogje in het zeil voor die mogelijke bui in Limburg tegen de avond.

Zondag start misschien wat bewolkt, maar vrees niet, want zonnige perioden nemen snel over. Met een matige wind uit het noordwesten blijft het koeler dan zaterdag, ideaal voor alle geplande buitenactiviteiten. Het is daarmee prima voor buitenactiviteiten als sporten of tuinieren.

Maandag begint de maand met temperaturen die iets lager liggen dan we gewend zijn voor deze tijd van het jaar. Het weerbeeld bestaat uit een mix van wolken, zon en een enkele bui. De rest van de week lijkt een mengelmoes van zon en regen te worden, een ware flirt met de herfst die op de loer ligt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties