Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René van der Gijp volgende week weer niet te zien in VI, er is meer aan de hand


Vandaag-Inside

Voor de trouwe kijkers van ‘Vandaag Inside’ was het gisterenavond een ongewoon gezicht: de stoel van René van der Gijp bleef leeg. Officieel nam hij een dag vrij om de 23ste verjaardag van zijn zoon Nicky te vieren een reden die vraagtekens oproept bij de insiders. Privé-journalist Jan Uriot spreekt zelfs van een bizarre situatie: “Nou, ik vind dat heel raar. Ik bedoel: zijn collegaatje Wilfred Genee is ook jarig.”

Maar het plot verdikt: Wilfred Genee liet live in de show vallen dat René volgende week wéér afwezig zal zijn. “De zoon van René is jarig, Nicky en daarom is René vanavond niet aanwezig. Volgende week is hij er trouwens nog een keertje niet, want dan gaat hij afstuderen en is René er ook niet.” Dit roept nog meer vragen op, vooral omdat de opnames ’s avonds plaatsvinden. Wat houdt René werkelijk van de studio weg?

Johan Derksen, altijd de rots in de branding, verdedigt René’s keuzes vol overtuiging. “Toen René zijn ex-vriendin overleed, kreeg René plotseling zijn zoon, die moest hij nemen. Dat heeft hij echt fantastisch en serieus opgepakt. Het is een heel ander mens geworden.”

Ondertussen aan de discussietafel, tonen anderen begrip voor René’s behoefte aan familietijd, terwijl sommige gasten de bemoeienis van critici afkeuren. “Ja, maar waar bemoeien de mensen zich mee?” vraagt Johan retorisch.

Toch lijkt niet iedereen overtuigd van de officiële verklaring. Geruchten suggereren dat René niet lekker in zijn vel zit, mogelijk overweldigd door de druk. Wellicht wordt het hem allemaal te veel en heeft hij gewoon wat rust nodig. Zijn gewoonte om tijdens de uitzendingen elke keer glazen rode wijn weg te werken beloofd ook niet veel goeds. Het lijkt er in ieder geval op dat er meer aan de hand is dan er wordt verteld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties