Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Opvolger Maarten van Rossem in de Slimste Mens eindelijk bekend


Maarten

Het onvermijdelijke moment nadert waarop het bekende televisieduo van ‘De Slimste Mens’, Philip Freriks en Maarten van Rossem hun stoelen zullen verlaten. Herman van der Zandt staat al klaar om Philip op te volgen, maar wie neemt de iconische plaats van Maarten in? Angela de Jong, de scherpe pen van het AD heeft duidelijke ideeën over deze kwestie.

Tijdens de AD Mediapodcast maakt Angela haar standpunt onomwonden duidelijk: “Ik vind dat het per se een vrouw moet zijn. Anno 2024 mag er wel eens een keer een vrouw in die stoel zitten. Ik wil het en ik denk dat het goed is voor het programma.” Een vrouwelijke opvolger zou volgens haar een frisse wind door het programma laten waaien.

Manuel Venderbos, haar collega, oppert de naam Rob Kemps, maar Angela zet die suggestie snel aan de kant: “Ja, jij mag Rob Kemps bellen, maar ik zou hem niet bellen voor De Slimste Mens.” In plaats daarvan brengt Angela Anna Gimbrere ter sprake de partner van Herman, maar twijfelt of het paar werk en privé zou willen mengen.

De discussie neemt een wending als Gudo van Tienhooven, een andere collega, Francis van Broekhuizen als mogelijke kandidaat noemt. Angela erkent dat Francis “het goed gedaan heeft” tijdens haar deelname aan het programma en voegt toe: “Nee, dat is zo makkelijk bij dit programma. Ik bedoel: je kan opnemen wat je wil en daarna knippen ze het gewoon.”

Lisa Loeb wordt ook genoemd, maar die optie wordt door Manuel minder enthousiast ontvangen: “Nee, ik haak dan wel af. Ik vond haar ook niet zo heel leuk bij De Wereld Draait Door.” Toch blijft Angela open voor de mogelijkheid dat Lisa onder de kandidaten zou kunnen zijn.

Wat betreft Angela zelf als opvolger? Ze is stellig: “Nee, Angela de Jong gaat het niet doen. Ze is ook niet op auditie geweest. Nee, is er ook niet voor gevraagd.” Ze onthult dat de audities al bezig zijn, waarbij gezocht wordt naar iemand die chemie heeft met Herman, wat leidt tot sceptische reacties van Gudo: “Ik heb dat nog van iemand anders gehoord, dus dat vind ik toch verdacht dat jij als enige weet wat er gebeurd is…”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zal niet meevallen om een goede opvolger voor Maarten te vinden. Zoals hij bestaat er geen tweede. Zolang het maar niet iemand is die o zo leuk wil zijn want dan is het programma zo om zeep.
Herman vind ik echt een goede keus voor Philip. Maar Maarten….???

Jack van Gelder misschien ?

Jack zou zeker een goede keuze zijn .

En wie is het nou ?

Wie het weet mag het zeggen🤔ben heel benieuwd