Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrijgezelle Sieneke wil na vermeende affaire met bekende zanger helemaal losgaan


Sieneke

Het leven van zangeres Sieneke neemt een sprankelende wending. Na een turbulent decennium gevuld met huwelijkse verplichtingen heeft de zangeres besloten om haar vrijgezellen jaren in stijl in te halen. “Ik dacht ik wil wat meer leven in de brouwerij,” onthult ze in een openhartig interview met weekblad Party.

De beslissing volgde na een pijnlijke scheiding van haar echtgenoot Jan vorige zomer die de wereld van Sieneke en haar kinderen op zijn kop zette. De breuk, beschreven als een “enorme vechtscheiding,” liet diepe sporen na in het leven van de zangeres. Ondanks de storm is Sieneke niet op zoek naar een nieuwe vlam. In plaats daarvan heeft ze het nachtleven omarmd als haar nieuwe toevluchtsoord.

“Wanneer ik in het weekend een dag vrij ben en de kinderen zijn bij hun vader, dan vind ik het echt hartstikke leuk om een avondje weg te gaan,” vertelt Sieneke. Dit is een nieuw terrein voor de zangeres, die sinds haar zeventiende voornamelijk op de bühne te vinden was en zich concentreerde op haar muzikale carrière. “Voor mij is dat een hele nieuwe wereld. Ik deed dat nooit. Ik ga nu alles inhalen, denk ik.”

Naast haar nachtelijke avonturen heeft Sieneke ook besloten om haar uiterlijk een frisse update te geven. Delen van haar iconische bruine lokken hebben plaatsgemaakt voor levendige blonde strepen. Een symbolische metamorfose die haar nieuwe levensfase markeert.

De nieuwe levensstijl van Sieneke is echter niet zonder controverse. Haar ex-man Jan beweert stellig dat zij tijdens hun huwelijk vreemdging inclusief een vermeende affaire met een bekende zanger. Beschuldigingen die de wateren rondom Sieneke’s nieuwe leven roerig houden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties