Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk Laat net iets te veel zien tijdens het Wildplassen


matthijs

In de nieuwste editie van Weekblad Privé is een spraakmakende reportage verschenen over Matthijs van Nieuwkerk en zijn vriendin Martha Riemsma. Het stel werd onlangs gevolgd door een paparazzo tijdens hun reis van Den Haag naar hun landelijke woonboerderij. Een bijzonder pikante foto waarop Matthijs naast zijn peperdure Porsche een wel zeer persoonlijke pauze neemt.

De voormalige presentator van “De Wereld Draait Door” is vastgelegd in een compromitterende positie waarbij hij staande achter zijn luxe wagen zich overgeeft aan een wildplas-moment. De foto toont een ontspannen Matthijs die zijn behoefte doet in de bosjes, een handeling die bij velen de wenkbrauwen doet fronsen gezien zijn status.

Verrassend genoeg was Matthijs eerder op de dag nog zeer incognito door Den Haag getrokken. “Hij wekt de indruk dat hij liever niet aangesproken wil worden,” meldt Privé. Gehuld in eenvoudige kledij, compleet met pet en zonnebril leek de bekende Nederlander zijn bekendheid te willen ontvluchten. Maar zodra hij de stad achter zich liet veranderde zijn gedrag opmerkelijk.

De Privé beschrijft hoe Matthijs en Martha een stop maakten op een parkeerplaats buiten de stad waar Matthijs zonder enige verlegenheid uit de auto stapte en zichzelf verlichtte. Deze actie trok de aandacht van nietsvermoedende voorbijgangers die hun lunch nuttigden aan nabijgelegen picknicktafels. Hun reacties varieerden van verbijstering tot shock.

Terwijl het wildplassen op zich niet strafbaar is buiten de bebouwde kom, roept deze daad vragen op over grensoverschrijdend gedrag. “Maakte Matthijs zich opnieuw schuldig aan grensoverschrijdend gedrag?” vraagt Privé zich af.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zolang Matthijs zijn linkse geslachtsdeel niet openbaar laat zien is er niets aan de hand. Dat weekblad Privé er moeite mee blijft hebben, dat de meeste mensen hun dingen voor zichzelf willen houden, is hun probleem. Laat Guido den Aftrekker zich maar richten op de aandachtshoeren m/v van de familie Hazes en dergelijke.

👍