Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Stormwaarschuwing: Hevige Buien en Rukwinden teisteren Nederland deze Week!


weer

Golven van buien en koele briesjes nemen deze week het land over, waardoor zonliefhebbers hun zomerplannen moeten bijstellen. Het is een tijd droog geweest met wolkenvelden en zonnige perioden, maar daar komt verandering in. Terwijl de thermometer stijgt naar een bescheiden 19 tot 22 graden lijkt het weer ons iets minder goedgezind te worden.

De ochtend biedt nog een glimp van zonneschijn met afwisselend wolkenspel, vooral in het oosten van het land waar het droog is geworden. Echter, de rust is van korte duur. In de loop van de middag kunnen vanuit het westen een paar buien ontstaan. De wind draait naar het noordwesten en voert frissere lucht aan waardoor het aan het eind van de middag voelbaar koeler wordt dan gisteren.

Tegen de avond trekken de wolkenvelden dichter samen en paraderen enkele buien over het land, waarbij het noorden het zwaarst lijkt te worden getroffen. Komende nacht heeft vooral het noorden te maken met een aantal buien, terwijl het zuiden vaker droog blijft. De temperatuur daalt naar een kille 10 tot 14 graden.

De volgende dagen beloven weinig verbetering. Morgen is het wisselvallig en vrij koel. Terwijl de ochtend in het zuiden nog enkele zonnige momenten kent worden deze snel overschaduwd door buien die zich uitbreiden naar het zuiden en noordoosten. De temperatuur blijft steken op een koele 17 tot 19 graden wat vrij fris is voor begin juli.

De rest van de week blijft het weerbeeld grillig met regelmatig buien en slechts sporadische zonneschijn. Donderdag wordt een uitdagende dag met buien en een stevige westenwind. Aan de kust wordt het zelfs ronduit stormachtig. De temperatuur maakt geen indruk met slechts 17 tot 20 graden.

Hoewel de middagtemperatuur later in de week iets oploopt, blijft het met 18 tot 22 graden relatief koel. Het is (licht) wisselvallig met een mix van stapelwolken, zon en zo nu en dan enkele buien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties