Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Deze tafelgast dreef Hélène Hendriks tot Waanzin


helene

In de wereld van televisie waar drama en entertainment hand in hand gaan, heeft Hélène Hendriks onlangs de keerzijde van de roem ervaren. Critici, waaronder Angela de Jong, spaarden hun kritiek niet en zetten vraagtekens bij de keuze van haar gasten vooral de invloedrijke maar controversiële Prem Radhakishun.

Prem, bekend om zijn dominante aanwezigheid, zorgde voor opschudding in de studio. “Dat was iets te heftig,” gaf Hélène toe in een interview met ‘De Communicado’s’. Haar talkshow die gewoonlijk de charme van Hélène’s persoonlijkheid uitstraalt, leek even te worden overschaduwd door haar gasten, met Prem als een bijzonder uitgesproken figuur.

In het kielzog van deze heftige uitzending sprak Hélène openlijk over de moeilijkheid om de show te sturen met dergelijke sterke karakters aan tafel. “Ik vind Prem een hele goede opiniemaker, maar hij kan de show ontwrichten. Ik kwam er echt niet tussen,” legde ze uit. Ondanks de mogelijkheid van toekomstige uitnodigingen, klonk ze niet bijzonder enthousiast over een herhaling van de situatie.

Toch was het niet allemaal kommer en kwel. Hélène lichtte een positiever aspect van haar show uit, namelijk de aanwezigheid van Shownieuws-ster Dyantha Brooks, wiens deelname als een frisse wind werd ervaren. “Haar vond ik echt heel leuk, een openbaring,” deelde Hélène opgewekt mee.

De dynamiek aan tafel en de keuze van gasten blijven een experimenteel proces voor Hélène. Zoals ze zelf zegt, moet je soms “gewoon mensen uitproberen”. En sommige experimenten beter uitvallen dan andere al lijkt Jack van Gelder een blijvertje.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties