Blunder: Olcay Gulsen op de foto gespot zonder ondergoed aan

olcay

In een gedurfde zet heeft mode-icoon Olcay Gulsen haar volgers op Instagram versteld doen staan door een foto van zichzelf in een doorzichtige jurk te delen – zonder ondergoed. De onthulling zorgde voor flink wat beroering online, maar Olcay zelf lijkt niet overtuigd van haar modieuze keuze.

Tussen een reeks foto’s van haar recente outfits valt één beeld bijzonder op. Olcay draagt een lange, doorschijnende jurk waarin ze duidelijk laat zien dat ze geen ondergoed draagt. Ondanks de sensatie die de foto veroorzaakt lijkt Olcay zelf minder te spreken over haar outfitkeuze. “Dit lijkt een nieuwe designer miskopen video te gaan worden,” schrijft ze, hintend op een mogelijke modeflater.

Terwijl haar modieuze uitspattingen de tongen losmaken, is er nog een ander verhaal dat de ronde doet. Ondanks haar claims het vrijgezellenleven te omarmen, is Olcay onlangs gespot met haar ex-vriend, de voormalige voetballer Edgar Davids. De twee die een knipperlichtrelatie hadden die eindigde in 2012, werden gezien in het chique Amsterdamse restaurant The Siren. Volgens insiders leken ze opvallend intiem wat speculaties over een romantische hereniging voedt.

Het stel heeft een stormachtig verleden. In 2011 maakten beschuldigingen van ontrouw door Davids een einde aan hun verloving, hoewel ze kort daarna hun relatie hervatten. Uiteindelijk gingen ze in 2012 definitief uit elkaar. De recente ontmoeting roept vragen op over hun huidige verhouding en of oude vlammen toch weer zijn opgelaaid.

Naast haar mogelijk hernieuwde romance met Edgar, heeft Olcay ook publiekelijk gesproken over haar breuk met een andere bekende Nederlander, Ruud de Wild. Na vier jaar samenzijn en een aanvankelijke claim om vrienden te blijven geeft Olcay toe dat er tussen haar en Ruud “geen normaal contact” meer is.

Hieronder de beelden:

olcay

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Yab Yum bestaat toch niet meer ?

Dat klopt Kees maar… de Bananen bar draait nog dagelijks πŸ˜‰

Nope maar Olcay nog wel .
Niks mis mee hoor.
Ziet er tip top uit.

Ze doet alles om maar op te vallen. Ik vind het kinderachtig dat ze nu zo af geeft op haar ex (en). Eerst prijst ze hem de hemel in want het is zo fantastisch en als het uit is deugen ze echt niet. Jammer.