Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Klanten woedend: Yolanthe’s dure Drinkflessen blijken enorme troep te zijn


Yolanthe

Yolanthe Cabau, bekend van haar acteerwerk en glamoureuze levensstijl duikt opnieuw op in de schijnwerpers, maar deze keer niet zonder controverse. Haar lifestylemerk, Cabau Lifestyle heeft recentelijk forse kritiek ontvangen van ontevreden klanten over de kwaliteit van haar drinkflessen.

In haar laatste poging om gezonde levensgewoonten aan te moedigen, introduceerde Yolanthe een nieuwe lijn van drinkflessen speciaal voor kinderen. Op Instagram toonde ze trots hoe haar zoon Xess Xava de “Cabau Kids Bottle” gebruikte, compleet met leuke stickers om de hydratatie ervaring plezieriger te maken. “Laat je kleintjes hun fles versieren met de meegeleverde stickers. Hydratatie wordt zo mega leuk én knoeivrij,” promootte Yolanthe.

Echter, de realiteit volgens klanten is minder rooskleurig. Gebruikers van de flessen klagen over functionaliteitsproblemen. “Drinken komt er echt moeilijk uit,” merkt een volger op. Anderen beweren dat de flessen helemaal niet knoeivrij zijn, zoals geadverteerd. “Lekt helaas wel en sluit na paar keer al niet goed,” zijn enkele van de teleurgestelde reacties.

Naast de problemen met haar productlijn gonst het van de geruchten over een nieuwe wending in Yolanthe’s carrière. Tien jaar na haar eerdere realityserie op SBS 6, zou Yolanthe terugkeren met een gloednieuw project. Volgens Juicechannel zijn de opnames al in volle gang. Deze keer zal de serie echter niet op traditionele televisie verschijnen, maar op een streamingdienst.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties