Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit is het nieuwe vriendje van prinses Amalia


amalia

In het hart van de koninklijke geruchtenmolen heeft Prinses Amalia weer de tongen losgemaakt. De jonge kroonprinses die binnenkort de leeftijd van 21 jaar bereikt, lijkt romantiek te vinden met een aristocratische jongeman die rechtstreeks uit een sprookje lijkt te komen.

Prinses Amalia wordt al enige tijd gelinkt aan Prins Boris Saksen-Coburg-Gotha, een jonge prins met een indrukwekkende titel en een even indrukwekkende afkomst. Boris, 26 jaar oud, combineert de allure van oude Europese adel met het moderne charisma van een 21e-eeuwse prins. Zijn volledige naam en titel, Boris de Sajonia-Coburgo-Gotha y Ungría, weerspiegelen een rijke geschiedenis van Europese verbintenissen.

De geruchtenmolen begon te draaien na berichten dat Amalia en Boris samen tijd doorbrachten in Madrid, waar ze niet alleen van elkaars gezelschap genoten, maar ook samen een bruiloft bijwoonden. Dit voedde speculaties over de aard van hun relatie die tot nu toe schuilging achter gesloten paleisdeuren.

Recente onthullingen hebben een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan dit verhaal. Volgens Juicechannel zijn Amalia en Boris begin juni samen gezien in Nederland, een ontmoeting die door een nietsvermoedende bron werd opgemerkt. De getuige, onbekend met de eerdere geruchten was getroffen door de duidelijke romantische verbinding tussen de twee jonge royals. Deze observatie bevestigen de eerdere geruchten alleen maar.

Terwijl Amalia’s vader, Koning Willem-Alexander en haar moeder Koningin Máxima, ooit een soortgelijk liefdesverhaal beleefden dat leidde tot een sprookjeshuwelijk, kijken royal watchers nu met spanning naar de jonge prinses. Zal haar verhaal eenzelfde romantische wending nemen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Boris de Sajonia-Coburgo-Gotha y Ungría”

Zet dat maar eens in je rijbewijs en op je ID kaart 😂

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Kees Muizehuig