Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tygo Gernandt ging vreemd met Nicolette Kluijver en was agressief


Nicolette-Kluijver

Het leven van acteur Tygo Gernandt lijkt wel een script uit een dramatische soapserie. Na een pijnlijke breuk een jaar geleden, waarin hij zijn relatie met Dianne openlijk beëindigde heeft de liefde hen blijkbaar toch weer samengebracht. De twee hebben hun weg terug naar elkaar gevonden, maar niet zonder de nodige complicaties en geruchten die rondwaren.

Tygo, die eerder vertelde dat de relatie vaak meer pijn dan liefde bracht, heeft nu een andere toon aangeslagen. “Ik had dat toen niet zo moeten zeggen,” verklaart hij in een recent interview met weekblad Weekend. “We zijn altijd zoekende geweest naar elkaar. Ik hou ontzettend veel van Dianne en ben zo verliefd op haar. Ze is een prachtmens. Vorige week waren we nog samen ergens.”

Echter, de rozengeur en maneschijn krijgen een donker randje door de geruchten die de ronde doen. Volgens Juicechannel was er meer aan de hand tijdens de periode dat Tygo en Dianne uit elkaar waren. “Wij hebben van bronnen vernomen dat Tygo Gernandt in zijn relatie met Dianne maandenlang contact heeft gehad met onder anderen Nicolette Kluijver,” onthult Juicechannel. Dit zou niet zomaar een vriendschappelijk contact zijn geweest; Tygo zou in deze berichten zijn liefde voor Nicolette hebben uitgesproken en de wens om bij haar te zijn.

De onthullingen stoppen daar niet. Juicechannel voegt toe dat Tygo ook frequent sekslijnen belde en dat zijn alcoholgebruik tot agressief gedrag tegenover Dianne leidde. Deze onthullingen werpen een schaduw over Tygo’s pogingen om zijn relatie met Dianne te herstellen en roepen vragen op over de dynamiek tussen hem en Nicolette Kluijver.

Terwijl Tygo en Dianne proberen de stukjes van hun relatie weer op te pakken, hangen deze geruchten als een zwaard van Damocles boven hun hoofden. Zal de hernieuwde liefde sterk genoeg zijn om deze storm te doorstaan? Of zijn deze schandalen slechts het begin van meer onthullingen die hun weg terug naar elkaar kunnen dwarsbomen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties