Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Jeroen Rietbergen ontloopt zijn straf, maar blijft een enorme smeerlap volgens Yvonne Coldeweijer


Nienke-Jeroen

De controverse rond Jeroen Rietbergen eens een sleutelfiguur bij ‘The Voice of Holland’, blijft de gemoederen flink bezighouden. Een maand nadat het Openbaar Ministerie aankondigde Rietbergen niet te vervolgen wegens gebrek aan bewijs voor de aantijgingen van verkrachting van zangeres Nienke Wijnhoven, blijft de discussie over zijn gedrag en de gevolgen daarvan woeden.

Hoewel er onvoldoende bewijs is om Rietbergen strafrechtelijk te vervolgen, is er onder experts en betrokkenen consensus dat er ongepast gedrag heeft plaatsgevonden. Rietbergen zelf gaf eerder toe dat hij “grensoverschrijdend” had gehandeld, wat alleen maar meer olie op het vuur gooide in de media en publieke opinie.

In de podcast de Juice Show met Yvonne Coldeweijer, uitten mediajournalist Mark Koster en Coldeweijer zelf hun meningen over Rietbergen’s publieke bekentenis. “Dat was slim van hem om meteen toe te geven dat hij grensoverschrijdend bezig is geweest,” merkte Koster op, hoewel Coldeweijer het daar sterk mee oneens was, en benadrukte hoe problematisch deze bekentenis was voor John de Mol en Linda de Mol.

Volgens Koster heeft Rietbergen’s openheid meer kwaad dan goed gedaan voor zijn imago en dat van zijn omgeving. “Zijn eerlijkheid maakte hun probleem. Dat is een managementprobleem,” stelde hij. Coldeweijer voegde toe: “Dit is zo’n vieze vent. Ik ken zoveel verhalen over hem.”

De reputatie van Rietbergen, ooit een gevierd muzikant, blijft onder vuur liggen door getuigenissen en anekdotes die dateren van lang voor zijn tijd bij ‘The Voice’. “Die dateren al van voor de eeuwwisseling, toen die gozer nog conservatoriumstudentje was in bandjes,” zei Koster.

Het gesprek nam een donkere wending toen Coldeweijer verwees naar het gedrag van Rietbergen en andere mannen in de entertainmentindustrie. “Die lopen heel de dag met een boner daar rond, want dit is hun speelterrein, hun jachtterrein. Walgelijke mensen,” zei ze.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zeker weten.

De bijnaam van Rietbergen is niet voor niets “Vieze Jeroentje”. Dat is op zich al erg genoeg. Erger wordt het als die viezerik overal mee wegkomt. Het ergst is natuurlijk indien deze vuilpook zich verschuilt bij de familie de Mol om bij een eventuele verkrachting klassenjustitie te verwachten. Walgelijk!

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Michel Rood

Alleen neem ik de betrouwbaarheid van Koster met een enorme korrel zout.
Weet mij nog goed te herinneren dat hij bij RTL Boulevard stond te verkondigen dat ie een rechter had gesproken. P.R. de Vries vroeg toen direct:

“En ? wat zei die rechter ?”

Vervolgens zei Koster dat hij de rechter had geprobeerd te bellen.
Lekker ventje. Zo lust ik ook nog wel een paar.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Kees Muizehuig

Vieze Marco, Jeroen, Thijs & Ali opsluiten in de leeuwenkuil.😝😂😖

Hopelijk heeft Linda wel een SOA test gedaan.
Zo herpes blaasje heb je zo op de bovenlip.

Ach heden, laten wij het maar niet hebben over de, volgens het OM, aantoonbare leugens van mevrouw Nynke.

Dat maakt Jeroen niet minder een lul maar het zegt wel iets, namelijk dat men het blijkbaar accepteert dat er valse aangiftes worden gedaan én dat vrouwen ermee kunnen wegkomen.
Dat lijkt mij geen goede ontwikkeling.