Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama: Eus mag nooit meer aanschuiven in talkshow Hélène Hendriks


eus

In het hartje van de media storm staat Hélène Hendriks die met haar talkshow ‘De Oranjezomer’ wat hobbelig van start ging. Onthullingen uit de podcast ‘De Communicado’s’ schetsen een beeld van uitzendingen die stroef verliepen, vooral door de wisselwerking met vaste gast Özcan Akyol, die maar niet leek te klikken.

“Die eerste aflevering, man, man, man, het was een ramp”, zo verklapte Hélène. De chemie met Akyol ontbrak, iets wat mede-presentator Victor Vlam bevestigt: “Het was alsof alles dat fout kon gaan, ook daadwerkelijk misging.” Deze ongelukkige combinatie zorgde voor een start die alles behalve vlekkeloos was.

Johan Derksen, nooit verlegen om een ongezouten mening, liet er geen gras over groeien. “Alles is ruk”, zei hij over die eerste dagen, al waren de kijkcijfers verrassend genoeg goed. Dit stukje ongefilterde kritiek bleek voor Hélène zowel confronterend als noodzakelijk. “In de mediawereld krijg je vaak een schouderklopje, maar eerlijke feedback is zeldzaam en waardevol,” deelt ze.

De kwestie van chemie bleef een heikel punt. “Je kan het persoonlijk goed vinden, maar aan tafel moet je ook samen kunnen werken. Die klik was er gewoon niet met Eus,” legt Hélène uit. Ondanks persoonlijke waardering, was de professionele dynamiek ver te zoeken, iets wat beide partijen erkenden.

Interessant genoeg was het niet de publieke kritiek van Eus op andere programma’s die de relatie vertroebelde. “Dat staat los van onze interactie,” verduidelijkt Hendriks. Het ging meer om een ongrijpbare afstemming, mogelijk zelfs in humor, die niet altijd even goed overkwam.

Victor benadrukt de waarde van het uitproberen van nieuwe gasten, zelfs in succesvolle formats zoals dat van Hélène. “Het onvoorspelbare element van nieuwe gezichten blijft essentieel voor het fris houden van een show.” Een les die Hélène ter harte neemt, vooral het tijdig wisselen van gasten om de dynamiek levendig te houden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom is dit (volgens de kop) een drama ?
Gewoon een goed besluit om hem niet meer in talkshows aan te laten schuiven.
Niks drama.