Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Memphis Depay betrapt op vreemdgaan vlak voor de wedstrijd


depay

In een wereld waar social media geen geheimen kent, belanden privé-berichten van maar al te vaak in de publieke arena. Ditmaal trekt Memphis Depay de aandacht met een vermeend flirterig berichtje aan de Turkse influencer Gizem Kaya.

Gizem Kaya een prominente figuur op Instagram, gooide olie op het vuur door een berichtje dat ze twee maanden terug ontving van de Nederlandse voetbalster te onthullen. “Hey pretty,” waren de woorden die Depay koos, simpel maar beladen met flirterige ondertonen. Dit incident komt op een moment dat Depay al een jaar een relatie heeft met Coral Gutiérrez, een Spaans fotomodel.

Opvallend genoeg heeft Kaya nooit gereageerd op Depay’s bericht. Toch besloot ze, net voor de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Turkije, de inhoud wereldkundig te maken met een plagerige opmerking: “See you tomorrow”. Dit suggererende commentaar wakkerde speculaties aan over de motieven achter haar late openbaring.

De timing van dit bericht roept vragen op over de stabiliteit van Depay’s relatie met Gutiérrez. Terwijl het koppel hun jaarlijkse jubileum viert, lijken de wateren verre van kalm. Is er sprake van trouble in paradise? Zal dit invloed hebben op de prestaties van Depay tegen de Turken.

Hieronder de beelden:

depay

depay-2
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dus dat is “vreemd gaan ? ” Dus als ik mijn buurman gedag zeg ga ik vreemd met hem !!! ZIELIG DIT !!!!!