Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Premier Dick Schoof Overweegt Ontslag na vernedering door Geert Wilders


dick-schoof

Het gonst van de geruchten in de wandelgangen van Den Haag. Premier Dick Schoof zou naar verluidt overwegen zijn ontslag in te dienen na een heftige aanvaring met PVV-leider Geert Wilders tijdens een recent debat. De premier die nog maar kort het ambt bekleedt, voelt zich publiekelijk vernederd door Wilders en is diep teleurgesteld in de ministers van de PVV die zijn gezag continu lijken te ondermijnen.

Bronnen dichtbij Schoof beweren dat hij de beslissing om premier te worden te lichtvaardig heeft genomen na te zijn gevraagd door de coalitiepartners. Sindsdien zou het continu rommelen tussen de vier coalitieleiders met regelmatige verbale uitbarstingen in de wandelgangen. Fleur Agema, de vicepremier en minister van Volksgezondheid zou zelfs hebben geschreeuwd in de wandelgangen wat de spanningen binnen het kabinet extra onderstreept.

In een recent interview met Wilfred Genee op BNR gaf Pieter Omtzigt te kennen dat hij ontevreden is over de gang van zaken. Toen Genee vroeg of Omtzigt spijt heeft van zijn deelname aan het kabinet voelde je dat hij wilde zeggen dat hij zich nooit had moeten laten verleiden om deel uit te maken van een kabinet waarin Wilders achter de schermen aan de touwtjes trekt.

Deze ontwikkelingen werpen een schaduw over de toekomst van het huidige kabinet. De vraag die nu in de lucht hangt: Hoe lang houdt Schoof het nog uit als leider van deze turbulente coalitie?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zou het niet eens overwegen.
Ik zou ter plekke opgestapt zijn.
Kijk, Wilders had gelijk.
Maar om hem nu zo publiekelijk te vernederen was niet nodig geweest.
Dit had ook achter de gesloten PVV kamerdeur kunnen plaatsvinden.
Diep teleurgesteld in Wilders

Precies heel respectloos iemand zo te kakken te zetten in het openbaar.

Het is dat Schoof I een kabinet is voor miljonairs en grote bedrijven, omdat hun bij elkaar gegraaide vermogens en vette winsten ongemoeid worden gelaten. ’t Levert echter wel prachtige televisie op zoals afgelopen week de kamerdebatten over de regeringsverklaring.

Prachtige televisie???πŸ˜‰πŸ˜πŸ™„
Belachelijke vertoning & kleutergedrag van linkse gefrustreerde minkukels die absoluut niet tegen hun verlies kunnen.😬

Snap ik idd niet zo slim en respectvol hem voor paal te zetten op zijn 1e werkdag. Had ik niet van Wilders verwacht. Geef die Schoof even de kans om zichzelf te worden als MP.

Ik ben benieuwd hoe lang dit kabinet zal stand houden πŸ€”

Idd hoop dat het goedkomt & links ze niet kapot gaat makenπŸ˜₯πŸ˜–πŸ˜
Wat hun enige doel is momenteel.

Als iedereen die zich verkiesbaar stelt ook daadwerkelijk een kans zou krijgen dan krijg je dit gezeur allemaal niet.

Klopt als Wilders MP zou worden, was het perfect! Nu moet ie een man die een MP van iedereen is zoals ie zelf zegt hun visie laten verwoorden.
Deze MP is te aardig & eerlijk voor deze klus.. en wil graag vriendjes met iedereen blijven. Keihard de mond snoeren van dat linkse pestende jaloerse tuig is niet zijn stijl. Hij krijgt nog een zware dobber!πŸ™„

Het is niet Wilders die aan de touwtjes trekt, maar Schoof en de kliek erachter. Schoof zal ook niet zomaar opstappen, zijn mandaat is niet van Wilders maar van iemand of iets achter de schermen. Je ziet onderdaad dat het Schoof niet gemakkelijk afgaat. Dat heb je vaker wanneer je iets met tegenzin moet doen.

Hallo ! jullie zitten daar om nederland te besturen en voor het volk, de belastingbetalers, niet voor jezelf, baasje spelen

Wilders had de Meeste stemmen. Waarom word hij geen minister. Het volk heeft het zo gestemd. Er zitten daar teveel opperhoofden Kan niet goed gaan.

En wie zit er nog steeds, allemaal bluf!