Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

“Ik Had Haar Bijna Geslagen!” – Dyantha Brooks Over Confrontatie Met Fajah Lourens


Dyantha-Brooks

Dyantha Brooks bekend om haar scherpe tong en dynamische aanwezigheid als presentatrice van Shownieuws heeft onlangs laten zien dat ze niet bang is om stevig van leer te trekken, zelfs niet tegen grote namen zoals Douwe Bob. “Het was buitengewoon geestige televisie,” herinnert Dyantha zich in een interview met Beau Monde, waarbij ze reflecteert op de momenten dat ze echt zichzelf kan zijn op het scherm.

Als tv-vrouw die regelmatig omgaat met andere beroemdheden vindt Dyantha het lastig om kritisch te blijven op vrienden uit de showbiz. “Ik vind het lastig als ik mensen persoonlijk goed ken. Zoals Glennis Grace. Zij is veel in het nieuws geweest, dus bij nieuws over haar belde ik haar van tevoren om dat even aan te kondigen,” deelt ze over haar manier van werken, wat haar rol als journalist soms bemoeilijkt.

De balans vinden tussen vriendschap en werk blijkt een terugkerend thema. Tijdens een diner met Fajah Lourens voelde Dyantha zich zelfs persoonlijk uitgedaagd toen Fajah vroeg: “Dit zit vanavond toch niet in ‘Shownieuws’ hè?” Dyantha’s antwoord benadrukt haar professionele integriteit: “Ik heb haar nog net geen tik verkocht. Ik vind het belangrijk dat mensen mij kunnen vertrouwen.”

Verder spreekt Dyantha met warmte over haar collega’s bij ‘Shownieuws’, vooral over haar speciale band met Bart Ettekoven en Patty Brard. “We bellen elkaar als we wegrijden bij Shownieuws. Zij bestaan voor mij ook buiten Shownieuws om,” onthult ze, wat haar gevoel van kameraadschap binnen haar werk versterkt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties