Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Multimiljonair Frans Duijts klaagt over te weinig geld hebben ondanks luxe Ferrari


Frans-Duijts

In het blad Beau Monde doet Frans Duijts uit de doeken hoe hij ondanks zijn status als multimiljonair de balans tussen werk en beloning niet altijd evenredig vindt. “Als mensen aan mij vragen hoe het met me gaat, dan zeg ik vaak: ‘Hard werken, weinig verdienen,'” deelt Frans, ondanks zijn ogenschijnlijke rijkdom.

Het contrast tussen zijn uitlatingen en zijn levensstijl is opmerkelijk, vooral gezien zijn recente vertoon van welvaart toen hij Shownieuws uitnodigde om zijn nieuwe Ferrari op te halen. Dit moment heeft zijn imago niet bepaald goed gedaan; het heeft hem het stempel van een patser opgeleverd. Iedereen zag dit als een teken van overdreven opschepperij: een multimiljonair die beweert dat hij te weinig verdient, maar wel in een luxe sportwagen rijdt.

Frans verdedigt zijn werkethiek en de noodzaak om zijn inkomstenstroom divers te houden. “Vorig jaar heb ik in totaal 163 optredens gedaan. Dat is best een heleboel en daarnaast doe ik ook nog allerlei andere dingen,” zegt Frans, die zijn drukke schema toelicht. Naast zijn muzikale carrière is hij ook actief in de drankenindustrie en de vastgoedmarkt. “Verschillende likeuren en shotjes exporteren naar veertien landen, voor de hobby handelen in onroerend goed. Ik ben altijd druk en aan het ondernemen, dus ik werk gewoon veel,” legt hij uit.

De zanger benadrukt hoe zwaar het is om zijn positie in de top te handhaven. “Kijk, in eerste instantie werk je hard om de top te bereiken. Maar als je daar in de buurt komt, moet je misschien nog wel harder werken om daar te blijven,” vertelt hij over de constante druk die zijn succes met zich meebrengt, beheerd door een team van 23 mensen die zich inzetten voor het merk Frans Duijts.

Frans blijkt dus een heel zwaar leven te hebben. Eerder ontkende hij nog een drankprobleem te hebben, maar bekende wel liters Bacardi wekelijks weg te werken en nu heeft hij het heel zwaar als multimiljonair, want meneertje moet er voor werken, Frans is zo normaal gebleven hé.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nog even dan zien we die kwal bij de voedselbank.
Zit die weer te klagen alles over de datum heen .