Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Code Oranje: Horrorweer op Komst, Hagelstenen van 4 cm en flinke onweersbuien


onweer3

Terwijl Oranje zich opmaakt voor de cruciale halve finale, voorspelt het KNMI een scenario dat zo uit een Hollywood-thriller lijkt te komen. Verwoestende onweersbuien gaan naar verwachting over het hele land razen beginnend in het zuidwesten en zich vervolgens als een ongetemde draak verspreiden naar de rest van ons kikkerlandje.

Vanaf een uur of vier in de middag zal Zeeland de eerste klappen vangen van moeder natuur. Elk opeenvolgend uur brengt de storm verder landinwaarts, waarbij de krachten van de natuur hun pijlen richten op Noord-Brabant en Zuid-Holland en uiteindelijk het hele land tot aan Groningen en Friesland omspannen.

Het gaat keihard bliksemen en er worden hagelstenen van maar liefst 4 centimeter verwacht. Windsnelheden kunnen de 100 kilometer per uur bereiken terwijl de hemelsluizen openen om 20 tot 40 mm regen te storten over een al verzadigd Nederland.

Desondanks belooft woensdagavond een spektakel te worden, niet alleen vanwege het weer, maar ook door de Oranje-gekte. Terwijl de buien in de namiddag het land zullen verlaten, klaart het net op tijd op voor de wedstrijd. Om 21:00 uur wanneer de bal rolt wordt het droog met ruime kansen op zon.

Na de storm komt kalmte; donderdag biedt een zucht van verlichting met droog weer en genereuze zonneschijn, temperaturen dansend tussen 20 en 24 graden. Een welkome adempauze na de tumultueuze dagen die ons te wachten staan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties