Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Chaos: Komende Dagen Plensbuien en Onweer Overal in Nederland


weer-regen

Terwijl de ochtendzon nog even doorbreekt, zitten we op donderdag ogenschijnlijk nog veilig met een aangename 23 graden. Maar houd je paraplu bij de hand, want tegen de avond gaan de hemelsluizen open, vooral in het zuiden.

De vrijdagochtend start met een bedrieglijke droogte in het noorden, maar het zuiden krijgt al snel de volle laag. Verwacht wordt dat de buien een regendans over het hele land uitvoeren met in het oosten zelfs spektakel in de vorm van donder en bliksem. Die regenjas mag je niet vergeten, want met een temperatuur die schommelt rond een frisse 17 graden – of 21 als de zon zich even laat zien – wordt het een kille, kletsnatte dag.

Zaterdag laat de natuur haar wispelturige kant zien. Het weer is net zo veranderlijk als het humeur van een realityster: van felle buien naar zonnige intermezzo’s. De temperatuur piekt op een milde 20 graden, maar laat je niet misleiden door de zon; een nat pak ligt nog steeds op de loer.

Na een roerige week eindigt het weekend op een hogere noot. Zondag biedt niet alleen buien – want ja, die zijn er nog steeds – maar vooral ook droge momenten waarbij de zon vrij spel heeft. Met temperaturen die schommelen tussen de 19 en 22 graden lijkt dit de beste dag te worden voor je weekendplannen buitenshuis. Pak die kans voor wat vitamine D

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties