Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Erica Meiland stopt met Chateau Meiland: ‘Wil weer anoniem zijn’


Erica-Meiland

Erica Meiland bekend van de televisiehit ‘Chateau Meiland’, lijkt klaar te zijn met het leven in de spotlights. In een openhartige bekentenis aan weekblad Party uitte ze haar verlangen naar een terugkeer naar een gewoner bestaan. “Ik verlang terug naar een gewone baan,” onthult Erica, terwijl ze de mogelijkheden van het leven na de realityshow overweegt.

Met het aflopen van het tv-contract aan het eind van het jaar deelt Erica haar twijfels over het voortzetten van de serie. “Ik vind dat we een heel saai leven hebben. Dus er is geen reality meer mogelijk, want we doen alleen het ontbijt voor onze gasten en dan gaan we naar huis en rommel ik een beetje in de tuin en Martien doet een dutje ’s middags,” legt ze uit, waarmee ze de afnemende aantrekkingskracht van hun dagelijkse routines benadrukt.

Het idee om geheel te stoppen met de televisiewereld wordt serieus overwogen. “Misschien kappen we er wel gewoon mee en gaan we wat anders doen,” overweegt Erica, terwijl ze ook de optie van een nieuwe onderneming zoals een woonwinkel bespreekt, alhoewel dochter Montana daar geen deel van wil uitmaken.

Ondanks haar televisiefaam mist Erica de regelmaat van een reguliere baan. “Ik ben nu zestig en ik moet nog zeven jaar tot ik mijn AOW krijg. Ik vind het ook lekker om te werken. Ik moet er niet aan denken dat ik de hele dag thuis zou zijn,” verklaart ze, waarbij ze de waarde van structuur en werk beaamt. Voordat ze bekend werd, werkte ze met plezier bij een bouwbedrijf en verlangt ze terug naar “een leuke baan, collega’s en een eigen computer, kantoor en een lekker kopje koffie ’s morgens, gewoon de focus op je werk.”

Erica, in tegenstelling tot haar man Martien die van de bekendheid geniet verkiest een anoniem leven. “Ik ga het liefst anoniem door het leven. Ik ben het liefst gewoon in de tuin, waar ik mijn oortjes in heb, niemand mij ziet en ik gewoon een beetje dom onkruid aan het plukken ben en bomen snoei,” beschrijft ze haar ideale dag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jaajaa😂 dat zeggen ze elk jaar weer.
Ene x Martien die het zat is & dan Erika & dan Max.
Als er weer een zak geld wordt open getrokken, gaan ze er ineens toch weer vrolijk mee door.🤣🤣🤣
Lachwekkend dat spelletje!😉😂🙄