Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nachtmerrie voor Nicolette Kluijver: Hond Verdwenen na Elektroshock


nicolette

In een ware nachtmerrie veranderde de dag van Nicolette Kluijver toen haar trouwe viervoeter een elektrische schok kreeg en daarna in blinde paniek op de vlucht sloeg. Het drama voltrok zich in de vredige omgeving van de stal een plek die plotseling het toneel werd van angst en verwarring.

Op haar Instagram deelde Nicolette dit drama met haar volgers: “Mijn lieve hondje heeft een schok gekregen en is weggerend. Zo bang!” Met een foto van het dier, dat ontredderd de wijde wereld in rende, en een dringende oproep: “Ze is ergens in Ouderkerk aan de Amstel. Let alsjeblieft op mijn kleine Flapoor met haar bruine bandje. Ze is gechipt, dus help ons alstublieft!”

De spanning steeg toen de uren verstreken zonder enig teken van Flapoor. Nicolette’s volgers leefden mee haar telefoon stond roodgloeiend van de tips en steunbetuigingen. Tot eindelijk na een angstige zoektocht kwam het verlossende woord: “Ze is gevonden! Morgen kan ik haar ophalen bij de dierenopvang in Amsterdam. Enorm bedankt voor jullie hulp!”

Naast de stress rondom haar hond had Nicolette nog meer te verduren. Na jaren van zon en zee op Bonaire, was haar recente terugkeer naar Nederland een grote aanpassing. “Terug in Nederland, dat is even wennen,” gaf ze toe op social media. “Maar het is ook wel weer fijn om thuis te zijn.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoezo electrische schok????
Hoe komt zo’n hond daarmee in aanraking?!?
Heel vreemd verhaal!🙄🤣🤔

Volgens het verhaal gebeurde het in de buurt van een stal.
Misschien tegen schrikdraad opgelopen?
Kan je een flinke oplazer van krijgen.