Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Natacha Harlequin per direct ontslagen bij SBS6


Natacha-Ali

Er ligt een zware wolk over Natacha Harlequin na haar betrokkenheid bij de verdediging van Ali B. Victor Vlam legt de vinger op de zere plek: “Je doet dit niet zomaar uit vrije wil. Ik denk dat ze heel veel spijt hiervan heeft. Echt heel veel spijt, want dit is echt gigantische reputatieschade voor haar.” De scenario’s die zich rond haar persoon ontvouwen zijn even talrijk als onheilspellend.

De spot van Youp van ’t Hek mist zijn uitwerking niet als hij haar optreden belachelijk maakt: “Dat een heuse advocate, die ook regelmatig als een soort objectieve deskundige roddeltante aan de dagelijkse achterklaptafel van SBS zit, de knuffelmarokkaan helpt om zo goed mogelijk over te komen bij het kappersblaadjesjournaille? Madurodam is inderdaad onze hoofdstad.”

Johan Derksen doet ook een duit in het zakje: “Die voegt bij tv niks toe, maar hier ook niet. Die is overal volledig overbodig. Dat is ook knap hoor!” René van der Gijp is al even vernietigend: “Zij heeft zich compleet belachelijk gemaakt. Dit is heel triest dit.” Yvonne Coldeweijer bevestigt de neergang: “Zij is een overbodige meid. Ik hoop niet dat ze haar veel betalen. Als je hiervoor betaalt, dat snap ik niet.”

De echo’s van deze kritiek reiken verder dan de studio’s. Tina Nijkamp, de voormalige zenderbaas van SBS, reflecteert op Natacha’s toekomst bij Shownieuws met een verontrustend relaas: “Ik heb dus gevraagd aan Talpa of we haar überhaupt nog wel terugzien bij Shownieuws en toen kreeg ik toch een heel vaag antwoord terug: ‘Ja, alleen we weten dat niet van tevoren, er moet een onderwerp zijn.’” Tina denkt eerder dat Natacha ontslagen wordt en niet meer in Shownieuws te zien zal zijn na haar Al iB debacle.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik kan moeilijk kiezen wie dommer is, mevrouw Natacha Harlequin of Ali b!? 😏 🤔 🙃

Waarom zou je kiezen ?
In de supermarkt of het restaurant kies je toch ook niet tussen twee gerechten die je allebei niet te vreten vind ?
Ik tenminste niet. Ik vind ze allebei walgelijk dus ik laat het daarbij.
Zou je ook kunnen doen, leeft een stuk relaxter 😂

Die twee lopen allebei van verwaandheid een kilometer naast hun schoenen.

Ali B ook uit het Land trappen na zijn hoger beroep.
De smerige verkrachter .
In USA krijgt zo serieverkrachter minimaal de stoel.

Samen met Marco + Jeroen + Thijs..allemaal naar een onbewoond eiland sturen.👊
Zodat ze nooit meer een vrouw/mrisje zien.🙄😉

Verkrachting weten we natuurlijk niet 100% zeker. Rechter zal sowieso in het voordeel van de slachtoffers moeten spreken, aangezien er geen echt bewijs is.
Alle vrouwen/meiden waren verliefd op hem & hadden enige tijd vrijwillig s*x met hem. Ze waren zoals aangegeven teleurgesteld dat hij niet voor ze koos zoals ze zeiden.
Is dit verkrachting of wraak of aandacht willen?!?

FYI, er zijn nog maar 3 staten in de USA waar een veroordeelde kan kiezen tussen de stoel of injectie.
Overige staten heeft men de stoel afgeschaft.

Ze heeft er natuurlijk dik voor betaald gekregen & vond het een eer dat ze gevraagd werd.
En besefte ws niet wat dit voor haar imago & toekomst op tv zou kunnen betekenen.

Mooi zo