Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is Ali B de sjaak en moet hij meteen de gevangenis in?


ali-b

In de wereld van showbizz en schandalen valt Ali B’s misbruikzaak op door zijn ongewone openheid naar de pers. Drie dagen lang liet hij de camera’s draaien, maar nu, juist op de dag dat de uitspraak valt, schittert hij door afwezigheid. De rapper, die eerder zo mediageniek zijn proces liet volgen, kiest ervoor om deze cruciale momenten in de luwte door te brengen.

“Is dit de dag dat Ali B direct achter tralies verdwijnt?” vraagt Winston Gerschtanowitz zich af op Shownieuws. Het is een vraag die op ieders lippen brandt. In vergelijking: de zwager van Doutzen Kroes, ook veroordeeld voor verkrachting, werd meteen na de uitspraak ingesloten vanwege vluchtgevaar.

Joris Peters van NU.nl benadrukt in een gesprek met Winston de onzekerheid van de situatie. “Het is nog niet gezegd dat hij meteen de gevangenis in moet. De rechtbank kan hem de kans geven zichzelf aan te geven binnen een bepaalde periode.” Maar, zo voegt hij toe, “de rechtbank kan ook besluiten dat hij per direct moet zitten, vooral als ze hem als vluchtgevaarlijk zien.”

Interessant is de vraag of Ali, die nooit zijn paspoort heeft moeten inleveren, nog de vrijheid heeft naar bijvoorbeeld Dubai te reizen. “Theoretisch kan hij dat,” zegt Peters. “Maar of dat hem ook vluchtgevaarlijk maakt? Bij een BN’er ligt dat gecompliceerder.”

Chris Klomp, ervaren rechtbankverslaggever, denkt dat Ali niet direct de cel in gaat. “Hij zal ongetwijfeld in hoger beroep gaan. De periode die dat proces in beslag neemt, zal hij in vrijheid mogen afwachten.”

Bart Ettekoven speculeert over Ali’s redenen om weg te blijven. “Misschien is het beter dat we niet zien hoe hij reageert. Een woedeaanval op camera kan zijn imago nog meer schaden.”

UPDATE:

Ali B is inmiddels veroordeeld door de rechter en moet twee jaar onvoorwaardelijk de cel in. Ali B gaat in hoger beroep.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waardeloze kop weer.
Wederom een bewering wat totaal niet strookt met het artikel

Kijk, moderator. Zo is de kop juist.
👍

Ja dus.. en hij gaat in hoger beroep, dat zou ook nog wel eens verkeerd kunnen uitpakken. Hij gaat hoe dan ook rampeneren achter de tralies.

Het is dus ja, en hopelijk zo snel mogelijk, hij zit in Dubai voor je het weet.

De slachtoffers van Ali B kunnen zich troosten met de gedachte, dat zijn medegevangenen het niet pikken, dat hij zich vergrepen heeft aan jonge meiden. Als het zover komt …

Nou zit die te janken die serieverkrachter .
Toen die altijd zo bezig was en gillen op dat podium van Wie is Hier Fokking de Baas.
Nou na zijn straf gelijk het Land uit en zijn Nederlandse Nationaliteit afnemen , Hij heeft nog de Marokkaanse en opgerot er mee .

Misschien heeft hij al benen genomen en daardoor niet bij de zitting aanwezig was. 😉

Eindelijk komt zijn ware aard nu naar boven en zie iedereen nu eindelijk de ware Ali game over