Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvonne Coldeweijer stopt per direct geen juice meer, ze gaat wat anders doen


Yvonne-Coldeweijer

In een dramatische wending heeft Yvonne Coldeweijer de ongekroonde roddelkoningin officieel aangekondigd dat ze stopt met haar betaalde juicekanaal. Na een periode van overvloedige roddels lijkt de bron nu opgedroogd te zijn. Yvonne liet haar volgers in verbijstering achter met een aankondiging die veel stof deed opwaaien.

“Er zal geen maandelijks bedrag meer van je rekening worden geschreven en er zal geen juice meer verschijnen in deze juice member club,” deelde Yvonne mee aan haar loyale volgers, waarmee een abrupt einde komt aan de maandelijkse gossip-sessies die velen van hen zo koesterden.

Yvonne legde uit waarom ze deze drastische beslissing nam: “De reden is dat ik het gevoel heb dat alle juice van de afgelopen jaren is exposed. We hebben natuurlijk maar weinig echte BN’ers, maar de geheimen waren niet mals. Dit voelde voor mij als onrecht en ik wilde deze geheimen aan het licht brengen.” Ze vervolgde, “Drie jaar later blijft echter slechts de komkommerjuice over. Ik vind deze juice zelf niet meer relevant en het voelt voor mij niet goed om jullie daarmee te vervelen.”

Het lijkt erop dat Yvonne terugkeert naar een rustiger leven, waarbij de druk van constante media-aandacht en schandalen achterwege blijven. “Binnenkort zal ik op mijn privékanaal wat meer vertellen hierover, maar voor nu wilde ik je vast laten weten dat het stopt,” voegde ze eraan toe, waarbij ze een einde maakte aan de speculaties.

In een laatste gebaar van waardering naar haar volgers toe, uitte Yvonne haar dankbaarheid: “Ik ben je ontzettend dankbaar dat je dit juicy avontuur met mij wilde aangaan. De relevante juice die nog bij mij binnenkomt zal ik zeker doorzetten naar de juiste redacties.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja, nu zal ze moeten gaan werken voor een inkomen.
Deden al die minkukels, die zich influencers noemen, dat nou ook maar eens een keer.
Gewoon gaan werken voor je geld.

Ze is inmiddels allang binnen hoor. 😉
Zij heeft tonnen binnen geharkt zoals ze enige tijd terug eens aangaf.
Dus die kan het wel een paar jaartjes uitzingen.😉💃🤣
Maar idd een gewone baan zal haar pittig vallen.🤣

🤣 Haha die is allang binnen🤣
Zij kan rentenieren.

Gossie ze heeft een kindje & meteen ermee stoppen.😜
Ze was vooraf al bang of ze werk en baby wel/niet zou kunnen combineren.
Duidelijk niet dus!
Nu met een vage smoes ermee stoppen .
Jammer, ik snapte haar humor wel & zal het net als velen best missen.
De vreemdgangers & roddelbladen zullen opgelucht en blij zijn.😉🤭🤣