Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

De Echte Reden Achter de Instorting van het Zwembaddak op park van Peter Gillis


vakantieparken-peter-gillis

Sensatie en schrik op vakantiepark De Berckt in Baarlo. Daar heeft vrijdagmiddag een deel van het zwembaddak het begeven De oorzaak is nu bekend en blijkt de druk van de hevige regenval te zijn. Er waren geen zwemmers aanwezig, dus niemand raakte gewond. Een mogelijke ramp werd op het nippertje voorkomen!

De lokale autoriteiten van de gemeente Peel en Maas, waar Baarlo onder valt, zijn druk bezig met de nasleep en houden de situatie scherp in het oog. Of het dak volledig vervangen zal worden, blijft nog een mysterie. Dit incident komt op een moment dat Peter Gillis, berucht om zijn uitgesproken en soms controversiële aanpak zijn Nederlandse parken wil verkopen. Dit proces is echter nog niet voltooid, waardoor De Berckt nog steeds onder zijn bewind valt.

De schandalen rondom Gillis en zijn parken lijken zich op te stapelen. Vorig jaar kwam aan het licht dat er illegaal arbeidsmigranten werden gehuisvest op De Berckt, wat leidde tot een gigantische boete van maar liefst 1 miljoen euro, bovenop een eerdere boete van 300.000 euro. Alsof dat nog niet genoeg was, trok de gemeente in oktober 2023 ook nog de horecavergunning in. Dit laatste incident met het instortende dak is dus de zoveelste smet op Gillis’ vakantieparkimperium. Hoe lang kan deze tv-persoonlijkheid zijn imperium nog boven water houden?

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties