Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Ruzie bij Vandaag Inside: Gitarist in de clinch met Johan Derksen


derksen2

In de schijnwerpers van Vandaag Inside staat hij vaak als een rots in de branding: Johan Derksen, de man wiens woorden nooit onopgemerkt blijven. Ondanks dat hij door velen als de ziel van de show wordt beschouwd blijkt niet iedereen binnen de gelederen van zijn team hem te kunnen waarderen. In zijn meest recente zomercolumn voor De Telegraaf doet Derksen een boekje open over de verdeeldheid die zijn uitgesproken meningen teweegbrengen.

Met verbazing spreekt Johan over een incident dat hem diep heeft geraakt. “Jarenlang heb ik een getalenteerde gitarist aan het werk gehouden. Samen reden we naar optredens door het hele land, van Middelburg tot Heerlen,” vertelt Derksen. Maar de muzikale wegen scheidden plotseling toen Johan na een controversiële uitspraak over een Groen Links-politicus een onthutsende mail van zijn langjarige reisgenoot ontving. “Hij en zijn vrouw waren zo geschrokken van mijn woorden dat hij besloot niet meer op te treden tijdens het EK in Vandaag Inside Oranje.”

Ondanks de teleurstelling die dergelijke gebeurtenissen met zich meebrengen, blijft Derksen standvastig. “Ik heb een mening over alles en iedereen. Ik piep niet,” zegt hij stellig. Deze instelling onderstreept zijn onwrikbare positie binnen de Nederlandse televisiewereld. “Ik rijd niet dagelijks van Drenthe naar Hilversum om mijn mond te houden. Mijn stem zal gehoord worden zolang ik aan Vandaag Inside deelneem.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarmee weer bewezen is dat die GL figuren niet tegen een stootje kunnen en worden al pissig over een verkeerde uitspraak.
En die willen dan regeren ?
Wat een slechte verliezers zijn dat toch.