Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nog een BN’er doet een schokkende onthulling over Ali B


ali-b

In een onthullende YouTube-video heeft Harry Vermeegen onlangs gesproken over een felle confrontatie met Ali B. Dit incident vond plaats tijdens de WK van 2010, toen Harry aanvankelijk met Ali een WK-lied zou opnemen. “Ik had daar eigenlijk niet zo’n zin in, want ik vond het leuker met zanger Jannes. Dat is later ook gebeurd,” legt Harry uit.

De samenwerking met Ali B bleek al snel een vergissing. “Maar het was natuurlijk mijn programma, dus ik ging aangeven wat er moest gaan gebeuren in Harry van Oranje”, vertelt Harry. Dit leidde tot een onverwacht negatieve reactie van Ali: “Ali werd me toen een potje hatelijk en vervelend… Echt, daar lusten de honden geen brood van!”

De situatie escaleerde zodanig dat zelfs de cameraploeg weigerde verder te werken met Ali. Harry nam vervolgens een besluit: “Ik liet toen ook weten aan SBS: ‘Niks geen Harry en Ali B. De groeten. Hier gaan we mee stoppen’.”

Dit persoonlijke conflict wordt nog relevanter tegen de achtergrond van Ali B’s recente veroordeling. De rechtbank heeft Ali B tot twee jaar cel veroordeeld wegens verkrachting en poging tot verkrachting. “De rechtbank acht bewezen dat Ali B Naomi, die niet met haar achternaam in de openbaarheid wil, heeft verkracht in 2018 in Heiloo. Ook is de rapper schuldig bevonden aan een poging van verkrachting van Ellen ten Damme in 2014,” meldt de rechterlijke uitspraak.

Ondanks de veroordeling is Ali B vastberaden om in hoger beroep te gaan. Zijn advocaat Bart Swier verklaarde: “Ali is overtuigd van zijn onschuld en dat betekent dat hij er alle vertrouwen in heeft dat het in hoger beroep beter zal gaan en dat het in hoger beroep volledige vrijspraak zal worden.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu gaan ze echt spijkers op laag water zoeken