Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis geeft hoopvolle update over zijn zieke zoon Mark Gillis


mark

Het lot van Mark Gillis, zoon van de beruchte vakantieparken tycoon Peter Gillis, heeft een hoopvolle wending genomen. Na een angstaanjagende periode in kritieke toestand in het ziekenhuis begint er eindelijk licht te schijnen aan het einde van de tunnel.

Begin deze maand werd Mark Gillis opgenomen op de intensive care vanwege een ernstige longontsteking wat hem in een kunstmatige coma bracht. Het leek aanvankelijk beter te gaan; zijn koorts zakte en andere vitale waarden verbeterden. Maar ondanks deze kleine overwinningen, werd zijn familie opnieuw getest toen zijn toestand weer verslechterde. Nu, na weken van angst en onzekerheid, is er eindelijk goed nieuws te melden.

“Vandaag is een dag met een gouden randje,” verklaarde een hoopvolle Peter Gillis aan Shownieuws. “Mark heeft zijn ogen geopend en begint langzaam wakker te worden.” Deze ontwikkeling is een zegen voor de familie Gillis, die angstig wachtte op tekenen van verbetering.

Peter deelde verder dat Mark voor het eerst sinds zijn opname een significante medische test heeft doorstaan: “Sinds vandaag maakt Mark goede stappen en vonden de artsen het haalbaar om een soort test te doen, om te bekijken hoe het Mark verging om zonder de beademingsmachine volledig zelf te ademen.” Gelukkig heeft Mark deze test goed doorstaan, en is het beademingsbuisje verwijderd.

Ondanks deze positieve ontwikkeling blijft de situatie precair. “We willen niet dat die machine weer terug aan moet. We willen alleen nog maar vooruit,” benadrukt Peter. Het is een tijd van gemengde emoties voor de Gillis-familie, die dankbaar is voor de vooruitgang, maar zich bewust blijft van de onzekerheden die nog steeds op de loer liggen.

In deze moeilijke tijd spreekt de familie hun diepe dankbaarheid uit voor het medisch personeel en de steun die zij van iedereen ontvangen. “We willen ook nogmaals onze dank uitspreken voor alle verplegers en dokters voor het vele geduld en de uitstekende zorg voor onze Mark,” deelde Peter mee. Terwijl Mark’s weg naar herstel nog steeds ongewis is, blijft de steun van vrienden, familie en fans een lichtpunt in deze donkere tijden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties