Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Virgil van Dijk Neemt Wraak op Engelse Keeper na belediging


virgil

In het roerige wereldje van voetbal wordt vaak de grens van sportiviteit opgezocht, en tijdens het recente EK is deze lijn overschreden, waardoor emoties hoog opliepen. Vooral de wedstrijd tussen Nederland en Engeland staat in het middelpunt van een schandaal dat voetballiefhebbers nog lang zal heugen. Ondanks een dominante prestatie van Oranje wisten de Engelsen door een dubieuze penalty de overwinning te grijpen. Dit heeft een schaduw geworpen over de integriteit van de arbitrage, met Felix Zwayer in de hoofdrol die volgens ingewijden zoals Bas Nijhuis, mogelijk zijn laatste grote wedstrijd heeft gefloten.

De nasleep van het spel werd echter pas echt sappig toen Virgil van Dijk, de Nederlandse verdedigingsrots geconfronteerd werd met een onsmakelijk staaltje triomfalisme van de Engelse keeper, Jordan Pickford. Terwijl Van Dijk voor de camera’s sprak, glipte Pickford, juichend en wel, achter hem langs – een actie die door velen als kleinerend werd ervaren.

De voetbalgoden lijken echter een gevoel voor poëtische gerechtigheid te hebben, want Engeland’s triomf was van korte duur. In hun volgende duel werden ze verslagen door een superieur Spaans team met een verslagen Pickford als gevolg. Van Dijk heeft zonder enige schroom een foto van een teleurgestelde Pickford gedeeld die snel viral ging. Deze afbeelding waarop Pickford met een bedrukt gezicht te zien is heeft op sociale media een vloedgolf aan reacties losgemaakt en zelfs de Engelse pers heeft het beeld breed uitgemeten.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kinderachtig van alletwee!!!