Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geen Havermelk? Zangeres Maan haalt uit naar haar assistent stad en stuurt haar op zoektocht


Maan

Zangeres Maan blijkt niet alleen een heel zooitje mannelijke bn’ers te hebben afgewerkt maar is ook nog eens enorm veeleisend en arrogant. Het bekende Juice Channel heeft een opvallend verhaal over haar ontvangen. Een bron beweerde: “Vijf jaar geleden zat ik met Maan in de make-up bij de NPO. Toen ze iets te drinken vroeg, specificeerde ze dat ze koffie met havermelk wilde, wat helaas niet aanwezig was. Haar assistent werd eropuit gestuurd om in de nabije omgeving havermelk te vinden.”

De situatie escaleerde toen Maan niet met een alternatief tevreden was. De bron vervolgde: “Toen gaf Maan aan dat ze twee straten verderop nog even kon gaan vragen in een restaurantje naar havermelk. Het arme meisje rende overal heen voor die stomme havermelk, maar vond het nergens. Uiteindelijk nam ze maar een glas water.”

Deze onthulling heeft geleid tot gemengde reacties met enkele fans en critici die opmerken dat Maan zich als een diva gedraagt, terwijl anderen het zien als een standaardverwachting van artiesten die denken dat ze heel wat zijn.

Kort geleden werd ook bekend dat Maan een enorm drugsprobleem heeft en ze heftig verslaafd zou zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

5Jaar geleden, dat is het nieuwtje van de dag😉