Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geheime Ontmoeting: Máxima en Mabel Sluiten Vrede Na Jarenlange Ruzie


Maxima

De band tussen Koningin Máxima en Prinses Mabel heeft lange tijd meer weggehad van een vorstelijke vete dan van hartelijke huiselijkheid. Onenigheid en jaloezie leken hen meer te binden dan bloedverwantschap, vooral door Mabels onberispelijke verhouding met Prinses Beatrix die Máxima vaak als een doorn in het oog ervoer. Het leek wel alsof Mabel geen fout kon begaan in de ogen van Beatrix, tot grote irritatie van Máxima.

De spanningen bereikten een hoogtepunt na het verschijnen van de biografie over Máxima, getiteld Máxima Zorreguieta: Moederland. Critici waaronder columniste Daniela Hooghiemstra—een jeugdvriendin van Mabel—spraken schande over Máxima’s verhaal. Hooghiemstra’s kritiek, naar verluidt niet zonder goedkeuring van Mabel wakkerde het vuur alleen maar verder aan.

Toch lijkt er een wind van verandering te waaien door de straten van Londen, waar Máxima en Mabel nu herhaaldelijk samen zijn gezien. Geruchten gaan dat beide dames, moe van jarenlange onderhuidse spanningen, eindelijk hun geschillen opzijzetten. Das Goldene Blatt rapporteerde dat Máxima meerdere bezoeken heeft gebracht aan haar schoonzus in de Britse hoofdstad.

Prinses Mabel die resideert in een luxueuze woning in de wijk Hammersmith, lijkt haar deuren en hart te hebben geopend voor Máxima. Het huis, dat Mabel en wijlen Prins Friso ooit kochten voor een bescheiden som van 207.000 euro is nu een fortuin waard. De toegenomen waarde van het huis is wellicht symbolisch voor de nieuwe, waardevollere relatie die tussen de twee royals ontstaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Met wie heeft maxima nu geen ruzie, als ze niet het hoogtepunt van de belangstelling is. Zij niet dan niemand, arrogant vanaf het begin.