Het laatste showbizz nieuws

Katja Schuurman, Shownieuws

Katja Schuurman onthult ware hel: ‘Vier jaar van pure ellende met ex Freek’


Katja-Schuurman

Katja Schuurman heeft onlangs in een podcast onthuld hoe moeilijk haar relatie met ex-man Freek van Noortwijk werkelijk was. In een gesprek met ‘Age Like Fine Wine’ vertelt ze openhartig over de uitdagingen: “Ik heb vier rotjaren gehad,” geeft Katja toe, terwijl ze terugblikt op hun tijd samen.

De dynamiek van hun relatie was gecompliceerd mede door het leeftijdsverschil. Freek veertien jaar jonger dan Katja was in het begin een bron van vreugde. “De eerste jaren met Freek waren top. Soms is dat wel even goed na een huwelijk daarvoor. Ik heb ongelooflijk veel lol gehad we hebben echt genoten festivals afgelopen,” herinnert Katja zich. Echter, na drie jaar voelde ze dat het tijd was om een punt achter de relatie te zetten, maar uiteindelijk duurde de relatie nog vier jaar langer dan ze had gehoopt.

Deze extra jaren omschrijft ze als bijzonder zwaar. “En toen lag ik er wel bijna af,” zegt ze, verwijzend naar de emotionele en fysieke tol die de relatie van haar eiste. Ondanks de moeilijkheden bracht deze periode ook iets moois: de geboorte van hun dochter Coco. Katja reflecteert op deze gift: “Als ze van tevoren tegen mij hadden gezegd: ‘Je krijgt echt vier flink zware rotjaren, op veel vlakken, maar dan krijg je wel dit meisje’, dan had ik gezegd: ‘Oké, doe mij die rotjaren maar en dan heb ik dit meisje’.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

katja is een vreselijke mens. liegt alles bij elkaar. is verslaafd aan flikflooien .aandacht. drank. en heeft stoornis. is vreemdganger en moest met geweld nog een kind van freek terwijl hij daar geen trek in had, dus ze heeft hem in geluisd, de viezerik.
en nu freek zwartmaken terwijl katja jaren zich als een loopse teef rond freek heeft laten vastleggen op beeld incluis een nephuwelijk
het zegt veel over katja dat ze over haar pedofiele ex thijs liefdevoller praat dan over freek
misschien kunnen ze weer bij elkaar komen thijs en katja, allebei viezerikken. dat past goed samen.