Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Heftige Financiële Instorting: André Hazes Verliest Bijna 2 Miljoen


Andre-Hazes-jr

Het financiële schip van André Hazes Jr. lijkt enigszins te zinken, een ontnuchterende draai na jaren van financiële voorspoed. De zanger bekend van de kraker ‘Leef’ ziet nu zijn vermogen dramatisch dalen met een schokkende 1,8 miljoen euro, onthult het weekblad Party.

André, die via zijn bedrijven AGJ Produkties B.V. en Twentythree Holding B.V. zijn zakelijke belangen beheert heeft een zware financiële klap te verduren gekregen. Waar het eigen vermogen van AGJ Produkties eind 2022 nog 1,9 miljoen euro bedroeg, was dit een jaar eerder nog bijna het dubbele, namelijk 3,87 miljoen euro. Hoewel zijn andere firma een lichte stijging noteerde van 3,95 naar 4,1 miljoen euro kan dit de totale daling van zijn fortuin van bijna 2 miljoen euro niet maskeren.

De neergang in zijn vermogen valt samen met André’s besluit om de muzikale nalatenschap van zijn vader achter zich te laten en geen liedjes van senior meer ten gehore te brengen. Deze artistieke keuze, hoewel dapper, heeft mogelijk bijgedragen aan zijn financiële tegenslagen.

Ondanks deze financiële tegenvaller, lijkt geldzorgen niet in Hazes’ woordenboek voor te komen. Recent vertelde hij aan RTL Boulevard dat materiële rijkdom hem koud laat. “Ik heb me nooit echt druk gemaakt om een erfenis of iets dergelijks. Voor mij telt slechts één ding: respectvol omgaan met de naam Hazes. Wat ze met dat verdomde geld doen, kan me echt niets schelen,” aldus een onverstoorbare André.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopelijk blijven de ogen van zijn zus ver open. Het is nu echt wel duidelijk waarom hij de verzoening zo graag wilde !!!

Met 6miljoen op zijn naam kan ik toch die financiële problemen niet zo zien .Doe mij anders ook zo,n probleem