Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam laat haar volgers kwijlen bij het passen van haar nieuwe schaatspak


Jutta-Leerdam

Terwijl wij nog genieten van de zomerse dagen heeft schaatskoningin Jutta Leerdam haar blik al stevig op de winter gericht. Voorbereiden voor het schaatsseizoen doet Jutta echter niet zoals iedereen. Dankzij het privévliegtuig van haar vriend, kan ze op elk gewenst moment de zon opzoeken in Puerto Rico. “Voor mij kan het het hele jaar zomer zijn als ik wil,” deelt Jutta op Instagram. Maar vergis je niet, ontspannen is er niet bij; Jutta is volop in training om haar schaatsprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Op sociale media deelt Jutta hoe ze dagelijks zweet in de sportschool, rolschaatst, fietst en hardloopt. “Fitheid is mijn prioriteit,” laat ze haar volgers weten, en ze belooft dat we de vruchten daarvan zullen zien in het aankomende schaatsseizoen.

In een spectaculaire twist gaat Jutta dit seizoen solo. Ze is niet meer gebonden aan een team en heeft haar vizier volledig op zelfstandige vooruitgang gericht. “Ik heb besloten om dit jaar solo te gaan. De afgelopen maanden stonden in het teken van tunnelvisie, focussen op verbetering en elke dag een betere atleet worden,” onthult Jutta in een recente post.

Maar er is meer: Jutta heeft een nieuw schaatspak nodig. Weg met het gele pak van Jumbo Visma, tijd voor iets nieuws. En dat is geen simpele zaak. Het ontwerp van haar nieuwe schaatspak vergt talloze versies – het moet perfect zitten maar ook esthetisch zijn. Op Instagram deelt ze een video waarin ze worstelt om in het strakke nieuwe pak te komen tot groot vermaak van haar fans. Even proppen, maar dan heb je ook wat.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zuurstoffles op je rug en je kan hem s’zomers ook gebruiken als duikpak.
Goede keus. 👍

Super opmerking Kees 🤣🤣🤣

Mooi dametje ☀️