Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato beleeft Wilde Motoravonturen voordat hij in de cel belandt


Marco-Borsato

Na een periode van afzondering is Marco Borsato weer regelmatig in de schijnwerpers te vinden, en zijn recente avonturen trekken de aandacht. De zanger, heeft zich nu gestort op zijn passie voor motorrijden terwijl hij zijn rechtszaak wegens misbruik afwacht.

Recentelijk werd hij gespot tijdens een motorvakantie met zijn zoon Senna en enkele leden van een beruchte motorclub. Hun bestemming? De idyllische Motorherberg de Waard een favoriet onder motorliefhebbers. Volgens de herbergier trokken Marco en zijn groep eropuit naar de schilderachtige oevers van de Moezel, een avontuur dat breed werd uitgemeten op sociale media.

Op Facebook deelde de eigenaar van de herberg snapshots van de trip met Marco prominent in beeld. Ook op Instagram verscheen een levendige video van de zanger, midden in de actie. De eigenaar herinnert zich een vorig bezoek van Marco in april, waar de zanger solo was. Dat weekend, zo beschrijft de herbergier, was gevuld met een mix van gelach, intense gesprekken, en emotionele momenten. Hij schreef: “Het is nu 02:35 uur, alles is schoon en aan de kant. Er liggen inmiddels een paar motorrijders te snurken na een heftig avondje lachen, ouwehoeren, traantjes, sexy dansmoves en nog veel meer noodzakelijk kwaad!”

Marco kan nu nog genieten van zijn vrijheid, maar de veroordeling van zijn goede vriend Ali B heeft hem vast knikkende knietjes bezorgd.

Hieronder de beelden waarbij we Marco langs de weg zien staan om een motorrijder te filmen:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geniet ervan, je bent nog steeds niet veroordeeld.
Het duurt wel lang ben benieuwd wat er wie weet wanneer uit de bus zal komen.