Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Breghje de vrouw van Ali B blijft zijn management doen ondanks al het bedrog en de veroordeling


ali-b

In een wervelwind van controverses blijft Breghje Kommers een bastion van steun voor haar echtgenoot Ali B zelfs na een dramatische veroordeling die de krantenkoppen haalde. Ondanks dat ze al twintig jaar door hem bedrogen werd, staat ze onwrikbaar aan zijn zijde. Ali B moet voor twee jaar onvoorwaardelijk de cel in voor verkrachting en poging tot verkrachting.

Het koppel, dat al lang in de schijnwerpers staat ziet zich nu geconfronteerd met Ali’s meest donkere dagen. Toch blijft Breghje zijn zakelijke belangen behartigen. “Of hij dan tot die zitting weer zijn mond gaat houden is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de media dan een afspraak kunnen maken bij zijn vrouw, want die doet gewoon nog zijn management,” onthult Juicechannel, waarbij wordt benadrukt hoe zij ondanks alles de zakelijke touwtjes in handen houdt.

Breghje’s toewijding aan Ali gaat ver terug. Volgens Privé was zij het die Ali hielp om te klimmen uit de diepten van verslavingen en schulden. “Sterker nog: volgens weekblad Privé gaat Breghje Ali B proberen te redden. Net als twintig jaar geleden, toen Ali verslaafd was aan drugs, gokken en seks,” rapporteert het tijdschrift. Breghje werd Ali’s manager toen hij 23 jaar was en speelde een sleutelrol in het heroriënteren van zijn carrière van het bestemmen van de opbrengsten van zijn debuutsingle naar goede doelen tot het stimuleren van zijn raptalent.

Nu geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, lijkt Breghje geen direct plan te hebben om Ali’s imago en hun financiële situatie te herstellen, maar tijd is aan haar zijde. “Breghje zal nog geen plan hebben om Ali zakelijk weer in de markt te zetten en zijn en haar eigen financiële hachje te redden,” noteert Privé. “Maar Ali B gaat in hoger beroep en dat zal waarschijnlijk nog zeker een jaar op zich laten wachten. Breghje heeft dan ook nog even de tijd om een plan te smeden,” voegt het toe.

Maar Breghje woont met haar kinderen niet meer samen met Ali B. Ze wonen wel in dezelfde straat maar in een ander huis wat Ali B eerder had gekocht van zijn buurman toen deze ging verhuizen. Voor nu lijkt Breghje de belangen van Ali B alleen nog te behartigen voor financiële redenen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties