Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Het gaat weer heel slecht met Mark Gillis op de intensive care


gillis

Het noodlot heeft toegeslagen binnen de familie Gillis; Mark Gillis, de jonge zoon van de prominente familie ligt in een hartverscheurende strijd voor zijn leven na een hevige longontsteking.

Zijn toestand heeft een dieptepunt bereikt veroorzaakt door de zware behandelingen en een noodzakelijke kunstmatige coma. De impact op zijn geest is aanzienlijk: “Mark is enorm verward en met tijden angstig,” onthult het recente statement van de familie Gillis. De mentale en fysieke gevechten die Mark ondergaat zijn bijna onvoorstelbaar.

De hoop flakkerde even op toen het medische team een kleine overwinning meldde: “Eerder deze week waren we blij om te kunnen melden dat Mark zelfstandig ademhaalde. Een breekpunt in de vooruitgang, hoopten we,” vertelde Peter Gillis trots, ondanks de zwaarte van de situatie. Toch blijft Mark op de intensive care, waar elke dag een gevecht is tegen de onzekerheid van het herstel.

De weg naar herstel is gevuld met immense uitdagingen. Mark staat voor de taak om de meest basale menselijke functies opnieuw onder de knie te krijgen: “Mark moet alles weer leren en proberen: hij moet weer praten, wat hem erg veel moeite en energie kost er wordt geoefend met hem om alle spierkracht terug op te bouwen, hij moet weer leren lopen, hij moet weer leren zelf te eten,” deelt de familie mee. Elke kleine vooruitgang is een overwinning, maar de weg is nog lang en onzeker.

De familie is zich er pijnlijk van bewust dat dit hersteltraject een lange adem vereist. Ze bereiden zich voor op een langdurige revalidatie en zijn dankbaar voor alle steun die ze ontvangen: “We proberen hem bij iedere stap te steunen en zijn dankbaar voor al het begrip en steun die we van iedereen krijgen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit gun je niemand ook Markie Parkie niet
,maar er liggen op de I C’s honderden mensen te vechten voor hun leven maar ja zonder bekende naam horen we daar niets van.
Ik wens iedereeen die zo ziek is heel veel kracht en sterkte 🍀

Precies Nellie, waarom moeten wij dit zo nodig allemaal weten, hebben ze niets beters te doen.

Ze zullen ongetwijfeld veel tijd bij Mark doorbrengen …

maar er is echt nog wel een gaatje om even het geld te storten waar zoveel mensen al zolang op aan het wachten zijn. Schandalig dat dit zomaar kan.Gemeente Asten stuurt ze naar Gillis en die stuurt ze retour naar gemeente Asten🤬Gemeente zou de mensen kunnen betalen en dan hun geld bij de Oostappengroep vorderen. Een gemeente heeft meer mogelijkheden dan Jan met de korte achternaam.Valt me vies van tegen van de burgemeester!!!

Helemaal gelijk het is en blijft een grote criminele bende.

Dit heet karma. Slecht voor je lichaam zorgen en het personeel afbakken. Soms wordt dat je zo betaald gezet. Jammer voor hem . Hier lijd zijn pappie meer onder dan dat hij het zelf zou hebben

Precies, als hij alles weer opnieuw moet leren, kunnen ze hopelijk een fatsoenlijker persoon van hem maken en niet weer de exacte kopie van pappie.