Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol Kremers Zwijgt: Geen Woord van Medeleven voor Zieke Mark Gillis


nicole kremers

In een verrassende wending binnen de familiedrama’s die de Gillis-clan teisteren, lijkt Nicol Kremers de ex-vrouw van Peter Gillis nog geen enkel teken van medeleven te hebben getoond naar aanleiding van de ernstige gezondheidscrisis van Mark Gillis. Terwijl Mark vecht voor zijn leven in het ziekenhuis en zelfs opnieuw moet leren praten en eten, focust Nicol zich schijnbaar uitsluitend op haar eigen financiële gewin.

Nicol is vooral actief is met het verkopen van exclusieve foto’s via OnlyFans. De focus op geld lijkt haar volledige aandacht te hebben, terwijl de Gillis-familie worstelt met de zorg voor Mark.

Daarnaast is het nog steeds wachten op het langverwachte boek van Nicol dat vol onthullingen over haar leven met Peter Gillis zou staan. Peter heeft in de rechtbank hard gevochten om de publicatie tegen te houden wat suggereert dat het boek mogelijk belastende informatie zou kunnen bevatten. Ondertussen blijft de release een mysterie met fans en critici op het puntje van hun stoel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het slaat nergens op.

Waarom krijgt dit persoon nog aandacht?

Ze laat zich er in ieder geval ook. niet negatief over uit .Is ook al veel waard .Gewoon je mond houden is ook weleens het beste .