Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige ruzie tussen Yvonne Coldeweijer en Maan, nieuwe juice op straat


Maan-de-Steenwinkel

Na even uit de schijnwerpers te zijn gestapt is Yvonne Coldeweijer terug met een onthulling die de gemoederen flink heeft doen opwaaien. De voormalige juicekoningin, die haar focus tijdelijk had verlegd naar haar leven als influencer, besloot recentelijk een uitzondering te maken en heeft exclusieve details gedeeld over zangeres Maan die moeite heeft haar muziek in de hitlijsten te krijgen.

Maan, die bekend stond om haar populaire tracks, keert terug naar haar oude muziekstijl in een poging de harten van haar fans opnieuw te veroveren. Toch heeft Coldeweijer een oud maar prikkelend verhaal opgediept dat vragen oproept. “Jongens, Maan is bezig met een comeback en als ik dus denk aan Maan, denk ik altijd aan dat ene moment bij 538 dat ze aan het zingen was met haar ogen dicht, haar ogen opendeed en dat er ineens een streaker was die zo z’n blote snikkel liet zien. En arme Maan; die moest toen huilen. Dat is toch wel vrij frappant voor iemand die het zeg maar heeft gedaan met elke getrouwde BN’er die er maar bestaat. Maar van een blote snikkel moet je janken? Ja… Het is bijzonder.”

Yvonne ging verder met meer te vertellen over de invloed van Maan’s sociale kring, met name de band van haar vriend, die ze beschuldigde van openlijk drugsgebruik. “Hoe heten ze? De Snuifduiven? De Junkies? Zij zijn een aantal jaar geleden helemaal in opspraak geweest omdat zij het heel normaal vonden om op het podium gewoon heel veel witte poeder weg te snuiven. Dat is toch allemaal heel normaal? Daar gaat Maan in mee.”

De zangeres zelf zo beweert Coldeweijer had een periode waarin ze afstand nam van de media: “Ik heb een aantal keer gebracht dat Maan er ook niet helemaal vies van is. Sterker nog: dat best wel veel mensen zich zorgen maakten om haar, maar ze reageerde nooit ‘want ze was op sabbatical en ging nieuwe muziek maken en was even pleite’.”

Over de toekomstplannen van Maan en haar vriend Karel zegt Yvonne: “Ze maakte veel bombarie en toen waren er krekels, want haar single haalde niet eens de top 200! Hahaha. En nu voelt Maan de behoefte om in de pers van zich te laten horen en dat is leuk, want nu kan de pers eindelijk aan haar vragen wat ik al die tijd heb gezegd, dat Maan ook een klein probleempje heeft.”

Coldeweijer hint dat het paar nu overweegt kinderen te krijgen, wat mogelijk een positieve wending zou kunnen betekenen: “Misschien goed voor die Karel. Een goede invloed ook voor hem, om ook te stoppen. Ze willen ook kindjes samen en dan denk ik: goed dat je het ontkent, want hopelijk klopt het ook niet meer en ben je nu gestopt. Ik hoop het.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties