Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Failliet: Jaimie Vaes Zit Diep in de Schulden en heeft geen rooie cent meer


Jaimie-Vaes

Terwijl Jaimie Vaes de ex van Lil Kleine haar volgers trakteert op een ononderbroken stroom van luxe en glamour op Instagram, gaat er in de wandelgangen een heel ander verhaal rond. Achter de schitterende façade van designeroutfits en exotische locaties schuilt een minder glamoureuze realiteit: schulden, leningen, en onvervulde beloftes.

Volgens een onthullend bericht van Juicechannel blijkt dat Jaimie’s flitsende leven deels gefinancierd wordt door de goedheid van vrienden, waaronder Rusen Donmez, een goede vriend die haar twee jaar geleden maar liefst €7500 leende. “Ze vroeg hem om 7500 euro over te maken,” zo bericht Juicechannel. Rusen, in een vlaag van generositeit, voldeed aan haar verzoek. Maar het terugbetalen van die schuld? Dat is een heel ander verhaal.

Het drama begint wanneer Jaimie, ondanks herhaalde beloftes, de lening niet terugbetaalt. “Jaimie kwam steeds met smoesjes. Ze was zogenaamd nog op geld aan het wachten en zodra ze dat had, zou ze het naar hem overmaken. Verrassing: dat gebeurde niet.” Uiteindelijk betaalde ze, na veel zeuren, de helft van het bedrag terug – waarschijnlijk in een poging om tijdelijke rust te kopen.

Een jaar later is de andere helft van de schuld nog steeds niet voldaan. Rusen, geduldig en meegaand, stelde zelfs voor om het resterende bedrag in termijnen terug te betalen om het Jaimie makkelijker te maken. Ze stemde toe, maar zoals verwacht, de betalingen bleven uit. De situatie escaleerde toen Rusen dreigde het verhaal openbaar te maken. In een wanhopige reactie zond Jaimie hem een screenshot van haar bankrekening met slechts €331,79, een bewijs van haar financiële nood.

“Daarmee wil ze laten zien dat ze geen geld heeft om hem te betalen,” legt Juicechannel uit. “Alles wat er binnenkomt, geeft ze namelijk weer uit om haar online leventje te bekostigen. En natuurlijk aan haar eigen plezier.” Met ‘eigen plezier’ wordt er schijnbaar gedoeld op haar extravagante uitgaven aan recreatieve substanties, die haar financiële situatie verder onder druk zetten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kortom, dit soort figuren teren dus op de zak van hun BN-er.
Zo gauw die wegvalt blijft er alleen een hoopje stront en darmen over.
Blijven geld uitgeven wat ze niet hebben.
Totaal geen ruggengraat, verantwoordelijkheid en fatsoen.

In mei was er nog een geschat vermogen van ruim 2 miljoen . Ik weet verder ook niet