Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizarre wending: Komt The Voice Kids toch terug op TV?


voic

In de wereld van showbizz en tv-drama’s was gisteren een kortstondige opschudding te merken op Instagram. Het officiële Nederlandse account van ‘The Voice Kids’, dat sinds de controverses rondom ‘The Voice of Holland’ uit de lucht was, flitste even terug in de tijdlijnen van zijn volgers. Juicekanaal was er snel bij om dit nieuws te rapporteren, speculerend over de mogelijke terugkeer van dit geliefde kinderzangprogramma.

Na tweeënhalf jaar is het account van The Voice Kids weer terug. Oplettende volgers zagen het account vandaag weer in hun lijst staan wat onmiddellijk een golf van speculaties ontketende over de toekomst van het programma. Echter, net zo plots als het account verscheen, verdween het ook weer.

De kortstondige verschijning van het account roept vragen op vooral in het licht van de recente schandalen rondom de volwassen tegenhanger van de show, ‘The Voice of Holland’. Begin 2022 werd deze populaire show abrupt van de televisie gehaald na onthullingen van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen, onthuld door de YouTube-serie BOOS van BNNVARA.

Peter van der Vorst, programmadirecteur van RTL had vorig jaar al laten doorschemeren dat de talentenjacht misschien zou kunnen terugkeren, maar benadrukte dat dit niet op korte termijn zou zijn. “Wat er gebeurd is staat los van het format, dat nog altijd ijzersterk is. Dat hebben we ook altijd gezegd. Het ligt niet aan het programma, maar aan wat er daar omheen gebeurd is,” verklaarde hij aan het ANP.

Terwijl de showbizzwereld en de fans in spanning afwachten wat de werkelijke betekenis is achter deze mysterieuze verschijning van het ‘The Voice Kids’ account, blijft de vraag onbeantwoord: is dit een teken van een aanstaande comeback, of slechts een digitale spookverschijning?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties