Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marianne Timmer’s Nieuwe liefde Bekendgemaakt, en het is Zeker Niet Harry Mens


marianne

Na maanden van speculatie en geruchten met name na uitspraken van Harry Mens over een vermeende liefdesband heeft Marianne Timmer eindelijk duidelijkheid geschapen over haar werkelijke relatiestatus. In een recent interview met het weekblad Weekend heeft Marianne gereageerd op de beweringen en haar werkelijke liefdesleven besproken.

“Op een laag pitje, we zijn aan het ontdekken,” vertelde Marianne eerder over haar relatie, een uitspraak die veel ruimte liet voor speculatie. Ze lichtte toe: “Je bent geen achttien meer, dan is het maar zien hoe of wat. We zien elkaar af en toe. En dan is het een puzzel, want we hebben allebei bagage natuurlijk.” Deze uitspraken leidden tot verschillende interpretaties over de ernst van haar relatie.

Echter in een volgend openhartig gesprek met Story heeft Marianne een einde gemaakt aan alle onzekerheid door haar vriend officieel voor te stellen en te bevestigen dat ze veel serieuzer betrokken zijn dan eerder gesuggereerd. “We zijn al anderhalf jaar samen,” onthulde ze, waarmee ze aangaf dat haar band met Cor van Winkoop dieper en duurzamer is dan aanvankelijk gedacht. Cor, die in Ermelo woont en twee dochters heeft, heeft Marianne niet alleen romantisch veroverd, maar haar ook de rol van bonusmoeder gebracht.

De relatie werd nog concreter voor het publiek toen Marianne en Cor samen op een terras in Muiden gespot werden. “Waren ze op het terras nog een beetje op hun hoede tussen de andere bezoekers toen ze samen wegliepen haakte de arm van Marianne al snel in die van de man,” meldde Story bij de gepubliceerde foto’s, wat de hechte aard van hun relatie bevestigt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pech voor Harrie Mens die wel erg vlug dacht dat er meer in zou zitten.

Ik vond Harry wel bij er passen.
Leuk stel.
Toch?