Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Crisis: Huwelijk van Willem-Alexander en Máxima staat op springen


koning-willem-alexander

In de gouden zalen van het koninklijk paleis lijkt niet alles zo sprankelend als het op het eerste gezicht lijkt. Recentelijk heeft het weekblad Story onthullingen gedaan die suggereren dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima mogelijk door een ruwe periode in hun huwelijk gaan. “Ze leven gescheiden levens”, beweert het blad, een uitspraak die de geruchtenmolen binnen het koninkrijk en daarbuiten flink heeft aangewakkerd.

De speculaties kregen voeding toen Máxima afgelopen winter koos voor een vakantie met een vriendin in plaats van met haar echtgenoot een zet die door velen wordt gezien als een duidelijk teken van huwelijkse onrust. Deze beslissing kwam als een verrassing, vooral omdat de koningin normaal gesproken dergelijke uitjes met Willem-Alexander onderneemt.

De vermoedens werden verder aangewakkerd tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie, waarbij prinses Alexia zich mogelijk versprak over de dynamiek binnen het gezin. In plaats van te zeggen dat haar ouders nu meer tijd voor ‘elkaar’ hebben, benoemde zij dat ze meer tijd voor ‘zichzelf’ hebben. Dit kleine detail heeft voor veel speculatie gezorgd over de ware staat van het koninklijk huwelijk.

Bovendien heeft Máxima recentelijk aangegeven meer tijd aan haar werk te willen besteden, zonder te verwijzen naar enige gezamenlijke activiteiten met Willem-Alexander. “En ze voegde de daad bij het woord, want niet eerder leefde ons koningspaar zo nadrukkelijk langs elkaar heen als de laatste tijd!”, aldus Story.

Deze ontwikkelingen zijn niet de eerste keer dat er geruchten gaan over een crisis tussen het Nederlandse koningspaar. Al in 2021 plaatste het Duitse magazine Closer vraagtekens bij de stabiliteit van hun huwelijk, vooral na de publieke kritiek die ze ontvingen tijdens een controversiële vakantie in Griekenland midden in de coronacrisis. “Het koninklijk droompaar lijkt na zware kritiek in een ernstige crisis te verkeren”, schreef Closer.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zal zo’n vaart niet lopen , daar is teveel geld bij gemoeid.

Naar mijn inschatting was het sowieso een gearrangeerd huwelijk…onder auspiciën van opa de plaatboef Bernhard. Die gaan echt niet scheiden ; het is gewoon een zakelijke deal waar beiden voordeel van hebben.

Ze moeten zich wat minder op politiek en controversiële zaken bemoeien.
WA had dat door Maxima niet zo.
Ze was een beetje dom.