Harry Mens haalt keihard uit naar liegende Marianne Timmer: ‘Misselijke streek’

Marianne-Harry

In een plotwending die niemand in de Nederlandse showbizz zag aankomen, heeft Marianne Timmer de geruchten over een mogelijke relatie met Harry Mens rigoureus de kop ingedrukt. Terwijl Harry beweerde dat ze een prille relatie hadden, onthulde Marianne dat ze al anderhalf jaar gelukkig is met Cor van Winkoop, een man uit Ermelo. “We zijn al anderhalf jaar samen,” bevestigde Cor aan het weekblad Story, waarmee hij een einde maakte aan alle speculaties.

De onthulling kwam als een donderslag bij heldere hemel voor Harry Mens, die dacht dat er iets moois bloeide tussen hem en Marianne. Zijn teleurstelling en gevoel van verraad zijn groot. Aan Shownieuws liet een zichtbaar aangeslagen Harry weten: “Misselijke streek,” en beschreef hoe bedrogen hij zich voelt door de situatie.

Marianne had echter al eerder duidelijk gemaakt dat er van haar kant nooit sprake was van romantiek. “Van mijn kant is het alleen zakelijk,” had ze verklaard tegen RTL Boulevard. Maar Harry die overrompeld werd door de snelle verspreiding van geruchten over hun ‘romance’, probeerde de situatie te nuanceren. “Ik wil haar niet te veel pijn doen. Ik wil ook dat zij blij blijft,” verklaarde hij, daarbij verwijzend naar de druk die dergelijke verhalen kunnen leggen op hun persoonlijke levens. “Ze heeft een moeder, een broer en een zus, exen. Dat geldt hetzelfde voor mij; ik heb vier dochters en die moeten ook wennen.”

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarover heeft Marianne dan gelogen?

Als je “alleen een zakelijke relatie” hebt, waarom loop je dan hand in hand over de rode loper ?
Als elke makelaar dit met zijn klanten doet, gaan de paparazzi overuren maken. 😂