Hélène Hendriks opent boekje over sprankelend seksleven met 65-jarige vriend

helene

In een onthullende aflevering van haar talkshow ‘De Oranjezomer’, heeft Hélène Hendriks het gordijn opgelicht over haar privéleven vooral over haar relatie met haar 65-jarige partner. De veel jongere presentatrice lijkt niets dan lof te hebben voor de amoureuze vaardigheden van haar vriend, die blijkbaar nog steeds in staat is haar alle hoeken van de kamer te laten zien. Deze details kwamen aan het licht tijdens een gesprek dat onverwachts een persoonlijke wending nam, mede dankzij de aanwezigheid van seksuologe Goedele Liekens.

Goedele was oorspronkelijk uitgenodigd om te spreken over een seksenquête, maar door tijdgebrek kon ze slechts kort iets delen: “In België geeft men hun eigen seksleven een 6 uit 10,” een cijfer dat Hélène verrassend laag vond. Het onderwerp zorgde voor veel gegiechel en geplaag onder de gasten en leidde uiteindelijk tot een verrassende onthulling van Hélène zelf.

Op een vraag van Dyantha Brooks, presentatrice van Shownieuws over hoe Hélène haar eigen seksleven zou beoordelen, antwoordde ze zonder blikken of blozen: “Een 10. Absoluut 10. Hahaha. Dat staat weer overal morgen.” Deze bekentenis, hoewel luchtig bedoeld, heeft ongetwijfeld de aandacht gevangen van haar publiek.

Naast de pikante details van haar relatie, deelde Hélène ook enkele luchtigere momenten uit de show. Zo refereerde ze aan een incident waarbij voormalig zwemster Inge de Bruijn en Merel Ek betrokken waren bij een amusante verwisseling met een ‘natuurfilm’ die per ongeluk werd geprojecteerd. Jack van Gelder, ook aanwezig, voegde toe: “Ik zit even te kijken, want we hebben dus laatst hier – dat weten de mensen natuurlijk niet – de uitzending gehad en toen zat Inge de Bruijn naast Merel Ek en die sprong na afloop van de uitzending hiernaartoe en die riep: ‘Heb je het gezien? Heb je het gezien?’ Er stond daar buiten op de derde etage een beamer aan en dat was een geweldige natuurfilm!”

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zelf vind jongere dames ook appetijtelijker.